- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Turoperatorii israelieni: Romania are preturi mari si servicii nedezvoltate

02 Jun, 10:25 • Redactia DailyBusiness
Turoperatorii si agentiile de turism israeliene au apreciat, in cadrul unei intalniri cu Elena Udrea (foto), ministrul Turismului, ca preturile din Romania sunt prea mari si au declarat ca nu sunt multumiti de calitatea serviciilor din turism si de serviciile complementare de agrement, au spus reprezentantii ministerului.
Turoperatorii israelieni: Romania are preturi mari si servicii nedezvoltate

Elena Udrea i-a asigurat pe operatorii israelieni ca exista progrese evidente in toate domeniile asociate turismului romanesc, ca statul si investitorii privati autohtoni „fac eforturi comune” pentru transformarea Romaniei intr-o destinatie turistica competitiva pe plan international.

De asemenea, Elena Udrea s-a intalnit cu o serie de investitori in domeniu, care si-au aratat interesul fata de turismul balnear, turismul de litoral si agroturismul romanesc, respectiv fata de turismul din Bucuresti.

La intalnire au participat oficiali ai unor companii ca BB Gravier, Yehie, Hotel Sinaia, Hotel Vista si Hotel Tirol sau Ophir Tours.

In plus, Udrea s-a intalnit la Tel Aviv cu omologul sau israelian, Stas Misezhnikov, convenind cu acesta asupra necesitatii de a stabili un cadru eficient de colaborare intre cele doua state in domeniul turismului. Cei doi oficiali au discutat despre constituirea unei comisii care sa reuneasca atat reprezentanti ai ministerelor de resort din cele doua tari, cat si operatori de turism din Romania si Israel.

Elena Udrea, ministrul Tursimului si Cristian Diaconescu, ministrul Afacerilor Externe, fac parte din delegatia romana care il insoteste pe, Traian Basescu, presedintele Romaniei, in vizita de stat pe care acesta o intreprinde in Israel.