- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Udrea: Investitiile in partii de ski vor reduce preturile in turismul montan romanesc

07 Oct, 13:53 • Redactia DailyBusiness
Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat joi, ca, pe masura ce se va investi in partiile de ski si statiunile montane, ofertele din perioada sarbatorilor de iarna vor incepe sa se ieftineasca.
Udrea: Investitiile in partii de ski vor reduce preturile in turismul montan romanesc

„Investitiile pe care le facem in zonele montane din Romania vor da roade. Mi-as dori ca turismul montan sa insemne mai mult decat Valea Prahovei si Poiana Brasov. Speram ca odata ce va creste numarul statiunilor de iarna, preturile vor scadea”, a spus Udrea, citata de Mediafax.

Ea a adaugat ca exista mai multe proiecte de investitii in infrastructura de iarna si in partii de ski, care vor face Romania atractiva din acest punct de vedere.

Elena Udrea a fost prezenta joi la deschiderea targului de turism Winter Holiday din Bucuresti.

„Speram ca vizitatorii acestui targ sa gaseasca oferte extraordinare pentru turismul intern. Ne bazam pe faptul ca toate produsele turistice continute in brand se vor regasi in vacantele pe care le puteti cumpara de la acest targ”, a adaugat ministrul.

Winter Holiday se desfasoara in perioada 7-10 octombrie la Palatul Parlamentului si este destinat ofertelor pentru vacante de iarna. Organizatorii targului asteapta peste 15.000 de vizitatori.