- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Wizz Air si-a anulat toate zborurile de sambata spre si dinspre Italia

23 Jun, 10:39 • Redactia DailyBusiness
Compania aeriana low-cost Wizz Air si-a anulat 4 zboruri spre si dinspre Italia, sambata in intervalul 8:00-16:00, ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian din Italia.
Wizz Air si-a anulat toate zborurile de sambata spre si dinspre Italia

Toate aeroporturile din Italia au fost inchise traficului european si compania Wizz Air si-a anulat zborurile operate din si inspre Italia in acest interval de timp, au precizat reprezentantii companiei.

Cursele anulate au fost Cluj-Napoca – Milano – Bergamo (W6 777), Milano – Bergamo – Cluj-Napoca (W6 778), Bucuresti – Venetia – Treviso (W6 759), si Venetia – Treviso – Bucuresti (W6 760).

Pasagerii companiei Wizz Air au fost infomati prin e-mail sau telefon si pot sa isi faca din nou rezervare fara sa li se perceapa nici o taxa.

Cursa Tarom Roma – Bucuresti nu a fost anulata din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Italia, in timp ce cursa Myair din Italia spre Romania a avut intarziere de circa o ora.

Reprezentantii companiei low-cost Blue Air au spus ca greva italienilor nu afecteaza cursele companiei din si inspre Romania, deoarece compania nu are nici un zbor in intervalul orar in care se desfasoara protestul.