- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Wizz Air va mai opera de la Arad inca 10 zile din cauza lucrarilor de la Timisoara

27 Mar, 17:47 • Redactia DailyBusiness
Compania aeriana Wizz Air si-a prelungit operarea curselor pe Aeroportul International Arad cu inca 10 zile, dupa ce, in urma cu aproape doua saptamani, si-a transferat cursele de la Timisoara din cauza unor lucrari la pista aeroportului.
Wizz Air va mai opera de la Arad inca 10 zile din cauza lucrarilor de la Timisoara

„Am fost informati in cursul zilei de vineri ca avioanele companiei aeriane Wizz Air vor opera pe Aeroportul International Arad pana duminica viitoare (5 aprilie 2009 – n.r.). Dar, acest termen se poate modifica. Wizz Air opereaza la Arad, in medie, 3 avioane in fiecare zi”, a declarat Dan Balacel, directorul general al Aeroportului Arad, citat de NewsIn.

Balacel a mai spus ca din cauza fluxului mare de pasageri, activitatea aeroportului din Arad este ingreunata.

„Ne descurcam mai greu, deoarece aerogara este mica”, a adaugat acesta.

Cursele companiei aeriene Wizz Air, operate pe Aeroportul Timisoara, au fost mutate la data de 18 martie la Arad, din cauza unor lucrari de reparatii care se executa la pista aeroportului timisorean.

Conform conducerii Aeroportului Timisoara, pista a intrat in reparatii, estimate atunci ca vor dura aproximativ 7 zile. In timpul reparatiilor, aeronavele mai grele de 50 de tone nu pot opera pe Aeroportul din Timisoara, cea mai afectata companie fiind Wizz Air, care opereaza cu aeronave Airbus 320.