- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Seat va lansa 40 de modele noi in Romania, pana in 2018

27 Jun, 14:34 • Redactia DailyBusiness
Seat va lansa 40 de modele noi, face-lifturi si product update-uri pe piata romaneasca in urmatorii 10 ani, dintre care primele doua vor fi Ibiza SportCoupe, in aceasta toamna, si limuzina Exeo, in luna martie 2009.
Seat va lansa 40 de modele noi in Romania, pana in 2018

Brent Valmar, directorul general al Porsche Romania, a declarat pentru NewsIn ca primele modele vor fi limuzina din Clasa B, numita Exeo, la inceputul lunii martie 2009, iar la un interval de cateva luni va fi introdusa pe piata si varianta break.

Noul model va fi fabricat la uzina din Martorell (Spania). Exeo va fi construit pe platforma modelului Audi A4 si va avea un caracter sportiv, insa ponderea cea mai insemnata in privinta calitatilor sale va fi reprezentata de confortul oferit pasagerilor.

„Cele doua variante ale modelului Exeo vor fi pozitionate in asa-zisul cos de consum al Clasei B, unde principalele modele concurente vor fi Ford Mondeo, Peugeot 407, Toyota Avensis, Mazda 6 si chiar Volkswagen Passat”, a declarat Bogdan Militaru, directorul marcii Seat in cadrul Porsche Romania.

Marca spaniola a lansat, joi seara, modelul Ibiza. Acesta va fi comercializat in paralel cu varianta anterioara, iar la un interval de cateva luni va fi urmat de versiunea SportCoupe.

„Vechiul model Ibiza va fi comercializat in paralel cu noul model timp de aproximativ un an, sau chiar mai mult. Nu cred ca va exista un moment de asteptare din partea clientilor pana la aparitia noului Ibiza si de aceeea nu vor exista nici fluctuatii in privinta cererii”, a precizat Bogdan Militaru.

Porsche Romania este importatorul marcilor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda si Porsche pe piata autohtona.