- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Cum iesi in evidenta cand vanezi un job

27 Oct, 14:31 • Redactia DailyBusiness
Abilitatile de comunicare raman in topul dorintelor celor mai multi angajatori, asa ca este foarte important ca un candidat la job sa gaseasca diferite modalitati prin care sa isi demonstreze aceasta calitate, spun specialistii in recrutare, citati de Mirror.co.uk. Totusi, lista sfaturilor specilistilor nu se incheie aici, printre modurile prin care poti impresiona angajatorului numarandu-se chiar si locurile de munca temporare.
Cum iesi in evidenta cand vanezi un job

Astfel, Kevin Green, directorul executiv al confederatiei de recrutare din Marea Britanie spune ca locurile de munca temporare a fost pentru multi candidati drumul spre un nou loc de munca.

Sfaturile pentru a gasi mai usor un loc de munca sunt insa mult mai variate, publicatiile internationale acoperind o mare parte din pasi pe care un candidat trebuie sa-i parcurga pana cand va fi angajat.

Printre cele mai frecvente sfaturi se numara trimiterea CV-ului pentru un anumit post doar daca candidatul indeplineste criteriile cerute de aceea pozitie, sa vii pregatit la interviul de angajare si sa ai creezi o prima impresie pozitiva.

Importanta diferentierii fata de alti candidati apare insa printre sfaturile oricarui specialist in resurse umane.

Totusi, diferentierea nu trebuie sa insemne nici supraestimare, nici lauda de sine, prin urmare informatiile pe care un candidat le da angajatorului trebuie sa fie temperate astfel incat interviul sa nu se transforme intr-un monolog al candidatului.