COMPANII

AdePlast a finalizat fabrica de vopsele de la Ploiesti, dupa investitii de 3,2 mil. euro

01 august 2013, ora 16:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
vopsea.jpg
Producatorul de materiale de constructii AdePlast a pornit fabrica de vopsele si tencuieli decorative de pe platforma industriala Ploiesti, dupa investitii care se ridica la 3,2 miloane de euro, parte a unui program investitional de dezvoltare de peste 23 de milioane de euro demarat anul trecut.

Capacitatea de productie a fabricii de la Ploiesti este de 50.000 tone pe an, in trei schimburi, egala cu cea de la Oradea.

La Ploiesti vom produce vopsele, tencuieli decorative si amorse, avand in pregatire si o linie de lacuri si emailuri pe baza de apa. In momentul de fata divizia de vopsele a atins 9 procente din business-ul total al companiei, in cursul lunii iunie atingand nivelul de vanzari pe care l-am realizat in tot anul 2012”, a declarat Bogdan Pirvu, manager Divizia de Vopsele AdePlast.

“Fabrica de vopsea de la Ploiesti va alimenta inclusiv exportul catre Moldova, Ucraina, Bulgaria si tarile arabe. Luna trecuta am deschis piata din Bulgaria, o piata consolidata pe zona de vopsea, iar de atunci comenzile au inceput sa aiba o constanta” a precizat Bogdan Pirvu.

In luna martie AdePlast a anuntat preluarea operatiunilor Dufa pentru piata din Romania si Bulgaria.

AdePlast detine trei platforme industriale situate in Oradea, Ploiesti si Roman.

In Oradea, Capacitatea de productie este de 250.000 de tone adezivi si mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea si tencuieli decorative pe an si 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), avand inclusa si capacitatea de productie de polistiren grafitat in coobranding cu firma BASF.

Pe platforma industriala de la Ploiesti se afla o fabrica de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrica de polistiren expandat (EPS) de 700.000 de metri cubi, o line de productie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cub, la care se adauga o fabrica de vopsea, tencuieli decorative si lacuri si emailuri pe baza de apa, cu capacitate de 50.000 tone pe an.

La Roman, compania detine o zona industriala care include o fabrica de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone si in amenajare o linie de productie de polistiren expandat cu o capacitate anuala de 700.000 de metri cubi. 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 19 August 2019, 20:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter