COMPANII

Casa Rusu ia locul Staer pe piata aradeana, printr-o investitie de 200.000 euro

23 august 2011, ora 10:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
rus.jpg
Rus Savitar va deschide pe 26 august un magazin sub brandul Casa Rusu in Arad, in cadrul Centrului Comercial Armonia, in locul unui fost magazin Staer.

Magazinul Casa Rusu din Arad va avea o suprafata totala de 4.500 mp si 26 de angajati, iar investitia in amenajare si deschidere se ridica la 200.000 euro.

Magazinul din Arad este cel de-al 11-lea la nivel national si al doilea deschis in 2011, dupa cel din Bucuresti, de pe Valea Cascadelor.

Cristian Rusu, proprietarul producatorului si retailerului de mobila declara la finele lui iulie pentru DailyBusiness.ro ca intentioneaza sa investeasca 2 mil. euro in deschiderea a 4 noi magazine in urmatoarele 4 luni, inclusiv in foste locatii ale retelei concurente Staer, aflata in insolventa.Noile magazine Casa Rusu urmau sa fie deschise in cartierul bucurestean Colentina, Oradea, Arad si Cluj.

In prezent, Rus Savitar deruleaza o investitie 5 milioane de euro in dezvoltarea capacitatii de productie pentru mobilierul tapitat (canapele, coltare, holuri, etc). In urma acestei investitii vor fi create in jur de 400 noi locuri de munca, iar productia va fi de 10.000 de unitati de mobilier tapitat pe luna.

Planul de extindere vizeaza atat dezvoltarea zonei de productie cat si a celei de retail, astfel ca pana la sfarsitul anului Casa Rusu va mai deschide un magazin si in Bucuresti.

Rus Savitar este ca marime al doilea producator de mobilier din PAL din Romania, cu o capacitate totala de productie de 18.000 de garnituri de mobilier lunar si 2.000 de seturi de mobilier tapitat/luna, activitatea de productie si logistica desfasurandu-se pe o suprafata de 100.000 mp.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 23 Mai 2019, 00:47
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter