- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Voiaj CFR vrea sa vanda bilete la loto

07 Dec, 17:05 • Redactia DailyBusiness
Societatea comerciala de vanzare legitimatii de calatorie Voiaj CFR incheie un contract cu Loteria Romania prin care va comercializa bilete la loto, potrivit unui anunt publicat marti in Monitorul Oficial.
Voiaj CFR vrea sa vanda bilete la loto

Pentru incheierea acestui contract, compania isi completeaza obiectul de activitate cu jocuri de noroc si pariuri, potrivit anuntului mentionat.

Societatea Comerciala de Vanzare Legitimatii de Calatorie Voiaj CFR a fost infiintata la 1 noiembrie 2001 ca filiala a SNTFC CFR Calatori.

Obiectul principal de activitate il constituie vanzarea anticipata a legitimatiilor de calatorie in trafic feroviar intern si international, fara a percepe comision.

Intre timp, compania si-a diversificat serviciile oferite, prin debutul si ca agentie de turism, oferind rezervari de bilete de avion si de autocar in trafic international, rezervari hoteliere si pachete turistice atat in tara cat si in strainatate.

De asemenea, compania ofera clientilor posibilitatea de achizitionare de polite de asigurare medicala pentru calatoria lor. Din agentiile de voiaj se mai pot achizitiona harti turistice (Bucuresti si Romania), precum si ziare si reviste.

Societatea comerciala de vanzare legitimatii de calatorie Voiaj CFR a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 22 mil. lei si o pierdere de peste 1 mil. lei, cu 464 angajati, potrivit datelor de la Registrul Comertului.