FINANTE-BANCI, NEW MEDIA

MasterPass va fi integrat in portofelul electronic ZebraPay Wallet

08 octombrie 2015, ora 15:34 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ZebraPay eWallet resized.jpg
Platforma digitală MasterPass va fi integrată în noul portofel electronic ZebraPay Wallet. Parteneriatul dintre Mastercard și ZebraPay, cel mai mare procesator de plăți în numerar prin tehnologia self-service din România, va facilita accesul utilizatorilor la o modalitate modernă de plată a facturilor și cumpărăturilor online prin intermediul unei singure aplicații.

Astfel, consumatorii vor avea acces la rețeaua de peste un sfert de milion de comercianți din întreaga lume care accepta MasterPass.

Portofelul ZebraPay va fi disponibil în primul trimestru al 2016. ZebraPay Wallet este un portofel digital, dezvoltat de ZebraPay în colaborare cu elvețienii de la Smartlink.

Prin intermediul aplicatiei, clienții ZebraPay vor putea avea acces la toate serviciile disponibile pe terminalele ZebraPay și, în plus, vor putea face plăți prin MasterPass.Oriunde vor găsi opțiunea de plată, „Cumpără cu MasterPass”, clienții ZebraPay vor putea plăti simplu, fără a mai fi nevoie de introducerea datelor cardului, acestea fiind stocate într-un mediu securizat și certificat în acest sens. În același timp, prin intermediul portofelului digital ZebraPay, consumatorii vor avea acces imediat la informațiile lor și la istoricul de tranzacții, acestea fiind stocate în cadrul aplicației. 

Un alt serviciu nou și inovator care va fi disponibil în portofelul digital ZebraPay va fi transferul de bani person-to-person (P2P), valabil pentru clienții aflați pe teritoriul României.

Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, MasterCard Europe, a declarat: ”Asistăm la o dezvoltare accelerată a segmentului de plăți digitale, din ce în ce mai mulți jucători din piețe diverse dorind să ofere o experiență mai bună clienților lor. Consumatorii devin mai exigenți și își doresc acces mai simplu la servicii precum plățile de facturi, încărcări de cartele sau transferuri de bani, mobilitatea devenind prioritară, toate acestea fără a sacrifica securitatea datelor și a tranzacțiilor”.

"ZebraPay Wallet a fost creat atât pentru cei peste 1 milion de clienți ZebraPay, utilizatori ai terminalelor de plată self-service care vor putea face pasul către era digitală, cât și pentru cei ce utilizează exclusiv metode de plată fără numerar", spune Adrian Badea, CEO ZebraPay.  

MasterPass este disponibil in prezent în 24 de țări din jurul lumii, înregistrând o creștere medie lunară a tranzacțiilor în Europa de 40%, în ultimele șase luni, ceea ce demonstrează satisfacția și gradul de încredere al consumatorilor față de acest produs.

În același timp, prin simplificarea experienței la momentul procesării plății, este așteptat un efect pozitiv la nivelul comercianților, pe baza reducerii procentajului de abandon al coșului de cumpărături.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 16 Iulie 2019, 05:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter