IT&C

Ce reduceri anunta Telekom Romania de Black Friday

10 noiembrie 2014, ora 16:34 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
telekom.jpg
Febra cumparaturilor de Black Friday incepe pe 21 noiembrie si la Telekom Romania, cu reduceri de pana la 70%, a anuntat luni compania.

Telekom.ro ofera clientilor Telekom Romania Mobile Communications oportunitatea de a achizitiona pachete ce includ comunicare nelimitata, precum si o diversitate de telefoane, tablete si accesorii cu discount de pana la 70%, disponibile in perioada 21 – 23 noiembrie. 

Clientii Telekom Romania Communications care aleg sa isi achizitioneze un pachet 3P (televiziune, Internet si telefonie fixa) vor primi un voucher ce ofera reducere pentru achizitionarea unei tablete.

Abonatii ce vor opta pentru o oferta integrata (televiziune, Internet, telefonie fixa si mobila) vor beneficia de un voucher pentru achizitionarea unui televizor. Oferta este valabila in magazinele proprii Telekom si ale partenerilor sau accesand Telekom.ro.

Mai mult, Black Friday este cea mai buna ocazie pentru clienti de a-si inlocui dispozitivele si electrocasnicele cu unele noi. Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice sunt disponibile pe Germanos.ro si Clickshop.ro cu reduceri de pana la 70%. Fiecare comanda efectuata pe website-urile mai sus mentionate va fi insotita de o cartela Telekom.

Ofertele complete sunt disponibile incepand cu 21 noiembrie pe telekom.ro, germanos.ro si clickshop.ro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 06:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter