IT&C

Happy Tour: Segmentul de business travel va fi si in 2016 motorul afacerilor grupului

26 ianuarie 2016, ora 16:46   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
aeroport.jpg
Happy Tour Group a înregistrat o cifră de afaceri de 94 milioane de euro în 2015, în creștere față de 2014, menținând trendul ascendent înregistrat în ultimii ani. 

Față de 2014, numărul clienților business ai grupului s-a majorat cu 23%, Happy Tour fiind furnizorul de servicii de călătorie al multor companii importante din domenii precum comunicații, retail, energie, FMCG, auto, agricultură etc.

Segmentul de business travel, desfășurat prin agenția de turism Happy Tour, reprezintă o parte semnificativă a activității grupului în România și va continua să fie, și în 2016, motorul afacerilor, după ce a crescut anul trecut cu 16% față de 2014.

În partea a doua a anului 2015, grupul a decis majorarea capitalului social al Happy Tour, la peste 3 milioane de euro.În ultimii ani, Happy Tour Group a investit milioane de euro în technologie, aplicabilă turistului de business dar și celui de leisure, lucru care a avut o contribuiție semnificativă în creșterea afacerii.

În ceea ce privește turiștii de leisure, numărul acestora a fost cu 20% mai mare decât în 2014,  cei mai mulți alegând destinații precum Turcia, Grecia și Spania.

Charterele efectuate de turoperatorul gruplui, Prestige Tours, au înregistrat în 2015 un grad de ocupare de 93%.

De asemenea, rezervările online în cadrul grupului au crescut în 2015 cu peste 250%, estimările pentru anul în curs vizând o majorare de câteva zeci de procente.

Happy Tour Group este cel mai mare grup de turism din România, cu afaceri exclusiv în turism. Din grup fac parte Happy Tour, agenția de turism online Paravion și turoperatorul Prestige Tours. La nivel național, grupul are peste 84 agenții afiliate Happy Tour. În prezent, Happy Tour Group are aproximativ 160 de angajați.  
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Andreea a spus:
30/06/2016 16:25
Foarte bune servicii am avut in team building-ul din Olanda de anul trecut. Sper ca firma noastra sa apeleze si anul acesta tot la Happy Tour pentru origanizarea team building-ului. Nota 10+
 
Iulian Oprea a spus:
07/07/2016 13:54
Am fost in vacanta anul trecut cu o oferta de la Happy Tour in Grecia. Am avut parte de servicii foarte bune acolo, fara nici o problema sau bataie de cap din partea noastra. In plus si oferta a fost foarte avantajoasa fata de alte agentii pe care le gasisem la momentul acela.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 23 Ianuarie 2022, 05:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter