IT&C

Primul model de laptop din gama Chromebook disponibil în România

11 februarie 2016, ora 10:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hpchromebook.jpg
Orange și Google anunță lansarea HP Chromebook, primul model de laptop din gama Chromebook disponibil în România.

Echipate cu sistemul de operare Chrome OS creat de Google şi conectate la cea mai extinsă şi cea mai rapidă reţea 4G din România, conform ANCOM, laptopurile Chromebook îi ajută pe utilizatori să poată lucra uşor atunci când sunt în mișcare și fac experiența folosirii computerului mai rapidă și mai simplă, în siguranță.

HP Chromebook vine cu un design subțire, ecran HD de 11,6 inchi, o greutate de numai 1,28 kg, baterie cu autonomie mare, de până la 8 ore și 15 minute, și cu o soluție antivirus inclusă, pentru a garanta o experiență de calitate înaltă, atât pentru lucru, cât și pentru divertisment.

 HP Chromebook este disponibil exclusiv la Orange şi poate fi achiziţionat începând de la 99 de euro, preţ valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani.Abonamentul oferă 16 GB trafic de internet/lună, acces la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download în aria de acoperire, trafic de internet nelimitat în timpul nopţii prin Happy Night, 25 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud, Orange Antivirus, precum şi trafic nelimitat pentru a urmări filmele, serialele, emisiunile şi canalele TV preferate prin
Orange TV Go.

Clienţii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani împreună cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.


Datorită celei mai noi generații de procesoare Intel® folosite, HP Chromebook oferă o experiență ultra-rapidă pe internet. Pornește în aproximativ 10 secunde și, spre deosebire de computerele tradiționale, își face actualizări periodice, care se desfășoară fluent, fără întreruperea activității.

Accesul la Chromebook se realizează prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele și aplicațiile sunt salvate automat în cloud-ul Google Drive de fiecare dată când computerul este conectat la internet și pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care folosește browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri și tablete.

Clienţii primesc 100 GB spaţiu de stocare în Google Drive, valabil timp de 2 ani, având posibilitatea de a cumpăra spaţiu suplimentar.

În același timp, aplicații precum Gmail Offline sau Google Docs permit salvarea locală a documentelor în lucru atunci când laptopul este folosit în modul offline, urmând ca la prima conectare acestea să se salveze automat în cloud. HP Chromebook vine cu cele mai populare aplicaţii Google preinstalate, iar utilizatorii pot găsi şi mai multe aplicaţii în Chrome Web Store.

De asemenea, laptopul poate fi uşor de folosit împreună cu prietenii sau cu familia, care se pot conecta în modul de vizitator, fără a avea acces la documentele şi aplicaţiile salvate de utilizatorul principal.


Modalitatea de acces la Chromebook beneficiază de același nivel de securizare oferit de Google pentru conturile de Gmail. Creat pentru a fi folosit în special online, HP Chromebook include mai multe soluţii de securitate, pentru a-l proteja de viruşi, malware-uri şi alte programe maliţioase, fără a-i deranja pe utilizatori cu pop-up-uri inutile.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din IT&C
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Miercuri, 20 Iunie 2018, 00:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter