- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Romtelecom a lansat oferta comerciala pentru Dolce Interactiv, cu 4 planuri tarifare

18 May, 12:50 • Redactia DailyBusiness
Romtelecom a lansat oferta comerciala pentru serviciul Dolce Interactiv, care permite printre altele inregistrarea programelor difuzate de posturile de televiziune, cu preturi pana la 13,9 euro, a anuntat marti operatorul.
Romtelecom a lansat oferta comerciala pentru Dolce Interactiv, cu 4 planuri tarifare

Astfel, pachetul iNational (24 de canale) este oferit gratuit clientilor care au instalata atat o linie telefonica, cat si internet Clicknet, in zonele in care Dolce Interactiv este disponibil. Pretul de lista pentru iNational este de 3,9 euro/luna, fara TVA, pentru clientii care detin doar linie telefonica.

Celelalte pachete sunt iVariat (52 canale, 4,9 euro/luna, fara TVA) iStar (62 de canale, 5,9 euro/luna, fara TVA) si iMaxim (88 de canale, 13,9 euro/luna, fara TVA). Tarifele sunt valabile pentru clientii abonati la serviciile de voce si internet broadband ale companiei.

Serviciul este disponibil in 10 orase din Romania: Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Ploiesti, Braila, Bacau, Sibiu si Piatra-Neamt.

Serviciul a fost lansat in decembrie 2009, iar in prezent are aproximativ 10.000 de clienti.

Echipamentele necesare pentru serviciul Dolce Interactiv sunt minim un set-top-box (disponibil in varianta cu sau fara hard disk) si un router VDSL. Primul set-top-box fara hard disk este oferit in custodie, iar cel de-al doilea, la tariful de 83,2 euro, fara TVA. Clientii pot opta si pentru set-top-box-uri cu hard disk (care permit sa pui pauza /sa reiei/sa derulezi sau sa inregistrezi o emisiune), care sunt disponibile la tariful de 66,39 euro, fara TVA, pentru cei care se aboneaza la pachetul iMaxim, respectiv pentru abonatii existenti de Clicknet sau cei care se aboneaza impreuna cu Dolce Interactiv la serviciul de broadband fix al companiei.