- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Zapp da bipuri clientilor concurentei pentru a le prezenta oferta proprie

29 Apr, 14:41 • mihaela.tudorancea
Telemobil, operatorul brandului Zapp in Romania, desfasoara o campanie de atragere a clientilor operatorilor concurenti prin apelarea directa pe telefonul mobil a acestora si prezentarea ofertei Zapp Buzz.
Zapp da bipuri clientilor concurentei pentru a le prezenta oferta proprie

Cum functioneaza ofertarea? Operatorul trimite un apel scurt catre un client al retelei Vodafone, de exemplu. Daca respectiva persoana suna inapoi la numarul de la care a primit „bip”, un robot ii da detalii despre oferta Zapp Buzz, il anunta ca a fost inscris automat la o tombola pentru a castiga un laptop pe zi, si are optiunea de a cere (prin apasarea unei taste) sa fie contactat ulterior de catre un operator Zapp, pentru detalii suplimentare.

In cel putin unul dintre cazurile de clienti abordati astfel si care au optat pentru a fi contactati ulterior, un operator Zapp a revenit cateva zile mai tarziu cu un telefon de prezentare a ofertei, iar tombola cu premii este accesibila si pe site-ul oficial al ofertei Zapp Buzz.

Despre apelurile primite de la operatorul Zapp s-a vorbit si pe forumul Softpedia. Din comentariile utilizatorilor Softpedia, reiese ca printre retelele concurente ale caror clienti au fost contactati astfel se numara Orange, Vodafone si Cosmote.

Contactati de catre DailyBusiness.ro, reprezentantii Zapp nu au facut comentarii in legatura cu aceasta campanie, pana la ora publicarii materialului.

Update ora 18:00

In legatura cu acest subiect, oficialii Zapp au declarat ca au dorit sa informeze publicul prin metode neconventionale.

„Zapp a lansat recent un numar de servicii inovative care ofera utilizatorilor beneficii unice precum: acumularea de credit prin primirea de apeluri din alte retele, posibilitatea de a da bip chiar si dupa expirarea creditului, apeluri de telefonie prin Internet, trimiterea de sms catre utilizatori de messenger Yahoo, Gmail sau MSN, servicii despre care am dorit sa informam si prin metode neconventionale„, au declarat pentru DailyBusiness.ro oficialii Zapp.