- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

George Michael si-a amanat toate concertele din turneul sau european

26 Nov, 13:45 • Redactia DailyBusiness
Cantaretul britanic George Michael si-a amanat toate concertele pe care urma sa le sustina in a doua parte a turneului sau european, din cauza pneumoniei severe cu care a fost diagnosticat la inceputul acestei saptamani, a anuntat purtatoarea de cuvant a artistului.
George Michael si-a amanat toate concertele din turneul sau european

Ea a negat, cu aceasta ocazie, informatia potrivit careia starul britanic ar suferi de o maladie cardiaca grava si a spus ca starea de sanatate a cantaretului, internat intr-o clinica din Viena, „se imbunatateste treptat”.

„George Michael sufera din cauza unei pneumonii, iar toate celelalte speculatii despre boala lui sunt nefondate si neadevarate. Are parte de un tratament medical excelent, organismul sau raspunde la tratament, iar starea lui de sanatate se imbunatateste treptat”, se afirma in comunicatul emis de purtatoarea de cuvant a artistului britanic.

Medicii l-au sfatuit pe cantaret sa isi amane toate concertele pe care urma sa le sustina in partea a doua a turneului sau european, intitulat „Symphonica”, noteaza [url=http://www.mediafax.ro/life-inedit/george-michael-si-a-amanat-toate-concertele-din-turneul-sau-european-9008522/]Mediafax[/url].

In varsta de 48 de ani, George Michael si-a anulat concertul de la Viena, de luni seara, cu putin timp inainte de ora la care acesta fusese programat.

Connie Filippello, purtatoarea de cuvant a artistului, a declarat, miercuri, ca George Michael si-a amanat concertele pe care urma sa le sustina la Viena, Strasbourg (Franta) si Cardiff (Marea Britanie), dar show-urile vor fi reprogramate.

Vineri, Connie Filippello a anuntat ca toate concertele pe care starul urma sa le sustina in partea a doua a turneului sau european – trei in noiembrie si alte 11 in luna decembrie – au fost amanate.

Purtatoarea de cuvant a artistului a anuntat ca va reveni cu alte precizari dupa ce show-urile vor fi reprogramate si i-a sfatuit pe fanii cantaretului sa pastreze biletele pe care le-au cumparat.

George Michael a vandut peste 80 de milioane de albume pe plan international, iar printre piesele sale se numara hituri precum „Careless Whisper”, „Faith ” si „Last Christmas”.