- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

\”Transmisia\” de persoane prin holograme 3D, disponibila in Romania pentru 20.000 de euro

29 Jan, 00:01 • cristina.mihai
Furnizorul de echipamente audio-video pentru evenimente AJR Shows si-a propus sa inchirieze un sistem de videoproiectie holografica pentru circa 12 evenimente in cursul acestui an, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Alexandru Roibu, directorul general al companiei.
\Transmisia\ de persoane prin holograme 3D, disponibila in Romania pentru 20.000 de euro

„Putem proiecta de la animatii 3D, la persoane in marime naturala – tehnologia ne permite si proiectii live, astfel vorbitorul poate fi in alt tara, dar sa fie prezent la un eveniment in Romania printr-o holograma” a spus Roibu.

Inchirierea unui astfel de sistem depinde de dimensiunea hologramei, dar si de ce anume vrea sa proiecteze organizatorul. In cazul unei proiectii holografice in marime naturala a unei persoane, tariful este in jur de 20.000 euro.

„Anul trecut am inchiriat sistemul pentru un eveniment in toamna”, a spus Roibu, care a adaugat ca desi este posibil ca numarul evenimentelor sa scada in acest an, ca urmare a crizei, organizatorii ar putea sa puna mai mult accent pe calitate.

Compania inchiriaza sisteme marca Musion Eyeliner, fiind distribuitor in Romania al acestor sisteme din vara anului trecut.

„Nu as putea sa fac o estimare de venituri, insa consider ca circa 50% din cifra noastra de afaceri va fi acoperita de aceste sisteme”, a spus Roibu.

AJR Shows s-a infiintat in 2007, iar anul trecut a inchiriat echipament audio-video pentru circa 300 de evenimente.