- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Activitatea Discovery in Europa de Sud-Est va fi coordonata de la Bucuresti

04 Feb, 12:50 • Redactia DailyBusiness
Operatiunile Discovery Communications in Europa de Est au fost reunite sub denumirea de Discovery Networks CEEMEA, modificare in urma careia biroul de la Bucuresti va coordona zona Europei de Sud-Est.
Activitatea Discovery in Europa de Sud-Est va fi coordonata de la Bucuresti

Astfel, echipa regionala de management va coordona activitatea din Romania, Bulgaria, Croatia, Serbia, Muntenegru, Slovenia, Macedonia, Albania, Bosnia si Hertegovina.

Echipa este alcatuita din Phillip Luff, acting country manager SEE, Ada Roseti, director de programe SEE, Andrei Grigorescu, director de vanzari publicitate SEE, Gabriela Stoian, manager de vanzari distributie Romania, Mihails Starodubovs, manager de vanzari distributie in Balcani (Bulgaria, Macedonia, Albania) si Victoria Davies, manager de vanzari distributie in Balcani.

Discovery Networks CEEMEA cuprinde operatiunile din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

„La inceputul anului, am realizat oficial fuziunea operatiunilor noastre din Europa Centrala si Pietele Emergente. Aceste structuri fiind acum complet instalate, am decis sa ne modificam si denumirea, pentru a reprezenta integral dimensiunile geografice ale regiunii”, a declarat Katarzyna Kieli, executive vice president & managing director, Discovery Networks CEEMEA.

In urma acestor modificari, Dorota Zurkowska-Bytner a devenit Country Manager pentru Europa Centrala, regiune care cuprinde Polonia, Ungaria, Cehia si Slovacia.

Discovery Channel s-a lansat in Romania in 1997. Discovery Networks CEEMEA coordoneaza 9 brand-uri de televiziune, in frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD Showcase. Transmisia acestor posturi se face in 18 limbi, in 99 tari de pe 3 continente.