- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Adevarul Holding, \”in discutii avansate\” sa preia licenta online a Forbes Romania

19 Mar, 12:59 • Redactia DailyBusiness
Reprezentantii Adevarul Holding au declarat ca se afla "in discutii avansate" sa preia licenta pentru editia online a Forbes Romania, intr-un contract separat fata de varianta print, pe care deja o detine.
Adevarul Holding, \in discutii avansate\ sa preia licenta online a Forbes Romania

„Nu stim insa cat vor dura aceste negocieri si cati oameni se vor ocupa de editia online. Este inca prematur sa facem aceste declaratii”, a declarat pentru DailyBusiness.ro, Adrian Halpert, director editorial al Adevarul Holding.

Editia romaneasca a revistei Forbes, care apare pe 23 martie, editata de Adevarul Holding, va avea un tiraj de 50.000 de exemplare, pretul de vanzare al publicatiei fiind de 6,99 lei.

Revista Forbes, cu aparitie o data la doua saptamani, este celebra pentru listele pe care le publica anual, printre care se numara Forbes 400 – topul celor mai bogati americani, Forbes Global 2000 – topul celor mai mari companii din lume si topul 100 al celor mai bogati oameni din lume. Publicatia, citita de peste 5 milioane de oameni din intreaga lume, apare in 8 limbi de circulatie internationala.