MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

Noaptea Agentiilor va fi transmisa live pe Internet (P)

14 mai 2012, ora 14:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
NA.jpg
Pe 15 mai are loc Noaptea Agentiilor, un eveniment anual, aflat la a treia editie, care isi propune sa promoveze creativitatea romaneasca, sa faciliteze socializarea in randul celor pasionati de publicitate, dar si sa permita publicului larg sa treaca pragul agentiilor lor preferate, intr-un cadru informal si relaxat.

Noaptea Agentiilor va fi transmisa live pentru a doua oara consecutiv cu ajutorul serviciului de streaming video prin internet, dezvoltat si implementat de Distinct Datacenter, astfel incat cei care nu vor putea sa fie prezenti in carne si oase la toate evenimentele, vor putea vedea in timp real pe internet ce se intampla in agentii.

Serviciul de streaming conceput de Distinct este prevazut cu functia de multi bitrate, care permite streamului sa functioneze la calitate optima, adaptandu-se la latimea de banda a utilizatorului.

Sistemul creat si implementat de Distinct beneficiaza de o functie de social video tagging prin care este posibila propagarea virala a unei secvente video pe retelele socialale, intr-un mod cat se poate de simplu. Cu un simplu click orice utilizator poate sa selecteze o secventa si sa o trimita in retelele de socializare: Facebook, Twitter etc.Avand in vedere faptul ca cei mai multi utilizatori vor folosi telefonul sau tableta pentru a vizualiza transmisia live, Distinct s-a asigurat ca aplicatia de live va functiona impecabil pe toate terminalele mobile (smartphone-uri sau tablete) asa ca toti utilizatorii vor avea libertate maxima de miscare, Noaptea Agentiilor fiind un eveniment extrem de activ.

Pe langa functia de social video tagging, playerul video realizat de Distinct va adauga culoare prin posibilitatea de personalizare a transmisiei fiecarei agentii sau companii participante.

La editia din acest an si-au anuntat participarea: 2 Parale, 2activePR, Arena Advertising Key, Chelgate Public Affairs & Public Relations, Cohn&Jansen JWT, DC Communication, Digital Star, Free Communication, G2 Romania, grupul Lowe, HIPPOS, iLeo, Infinit Solutions, Jazz, Leo Burnett&Target, pastel, Propaganda, Pygmalion - advertising facilitators, Saatchi & Saatchi Romania, Smart Corporation Group, The Geeks, Starcom MediaVest Group, The Practice si The Public Advisors.

Fondata in 2001, Distinct Datacenter este una dintre cele mai importante companii din Romania care ofera servicii de datacenter (servere dedicate, servere virtuale, colocare, rackspace, cage) dar si Servicii SaaS (servicii stocare date, solutii streaming, masina virtuala in standby, distributie torente, Centrala Telefonica IP.).

Portofoliul Distinct Datacenter cuprinde branduri precum: Tarom, Ringier Romania, Libertatea.ro si Radio 21, Europa FM. EvZ.ro, Capital, Banca Romaneasca, Timisoreana sau Ursus. Pentru mai multe detalii vizitati www.distinct.ro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 14:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter