- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Senior Interactive isi extinde echipele de Client Service si Strategic Planning

31 Mar, 12:59 • Redactia DailyBusiness
Senior Interactive si-a intarit, incepand cu luna martie, echipa de Client Service si Strategie cu 4 profesionisti in comunicare in mediul digital, au anuntat oficialii companiei.
Senior Interactive isi extinde echipele de Client Service si Strategic Planning

Corin Chiriac va ocupa in cadrul Senior Interactive pozitia de senior strategic planner. El are o experienta de peste 7 ani in comunicare si experienta in branding, acumulata in cei 3 ani de activitate in agentia Grapefruit.

Corin Chiriac a ocupat pozitia de strategy director la DDB Bucuresti, anterior activand ca PR officer in cadrul Iulius Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari autohtoni. Chiriac este absolvent al Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi, Facultatea de Automatizari si Calculatoare.

Radu Glont este noul account director al Senior Interactive. Glont va gestiona, in cadrul agentiei, un portofoliu ce include clienti precum Renault, Heineken, Wrigley, Alexandrion.

Absolvent al Academiei de Studii Economice, Radu Glont are o experienta de peste 5 ani in agentii precum Tempo Advertising si DDB Bucuresti, unde a ocupat pozitia de account director.

Patricia Arbanas a fost numita account manager in cadrul Senior Interactive. Este absolventa a facultatii de Marketing a Universitatii Bucuresti si urmeaza in prezent cursurile de master in cadrul SNSPA, specializarea Publicitate si reclama. In ultimii 3 ani, Arbanas a lucrat pentru Scala JWT pentru clienti precum Bancpost, Bayer, Vodafone, Johnson&Johnson, Mazda si DDB Bucuresti pentru clientii Peugeot, Ozone, Henkel, Bwin.

Veronica Ciacoveanu a fost numita junior account manager in cadrul agentiei. Ea a lucrat in ultimii 2 ani la Lowe & Partners, pe conturi ca Unilever, Vitan Platinum Towers, Nestle/Nescafe etc. Dintre proiectele in care a fost implicata se numara : Unilever, lansarea Clear in Romania (2007), lansarea Coccolino cu Fresh Release (2008), Cif si Rama. Veronica Ciacoveanu este absolventa a Facultatii de Drept si urmeaza cursurile de master la SNSPA, specializarea Management si Comunicare in Afaceri.

Senior Interactive este o agentie independenta full-service de comunicare interactiva din Romania, cu o cifra de afaceri in 2008 de peste 1,1 milioane euro. Agentia numara peste 40 de angajati in 8 departamente.

Principalele servicii oferite sunt: consultanta si strategie de comunicare online, mecanisme de campanii online, web design si web development, integrare cu campanii si promotii offline, search engine optimization, dezvoltarea de advergames si online media planning.

Printre clientii agentiei se numara Alexandrion Grup, GlaxoSmithKline, Heineken Romania (cu brandurile Heineken si Goesser), Milupa Romania – parte a grupului Danone, Orange Romania, Renault Nissan Romania, Renault Technologie Romania, Solvay Romania, Sodexo Romania, Wrigley.

Senior Interactive a dezvoltat diverse proiecte de comunicare interactiva online si offline, impreuna cu agentii de publicitate ca: Grey Worldwide Romania, Leo Burnett, Lowe Worldwide Romania, McCann Erickson, new media Agency, Ogilvy Group Romania, Propaganda, Publicis, Punct Advertising, Sister, Starcom Direct, TBWA/Merlin, Violet Advertising.

Senior Interactive este o companie membra a Senior Group.