- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cel mai activ cumparator din imobiliarele romanesti vrea sa stranga 40 mil. euro pe bursa londoneza, pentru noi achizitii

26 Sep, 10:18 • Redactia DailyBusiness
Fondul de investitii New Europe Property Investments (NEPI), cumparatorul unui parc de retail in Braila si al unei parti dintr-un retail park din Pitesti, a anuntat, recent, pe bursa londoneza, ca intentioneaza sa vanda actiuni aditionale pentru a strange 40 mil. euro pentru noi achizitii.
Cel mai activ cumparator din imobiliarele romanesti vrea sa stranga 40 mil. euro pe bursa londoneza, pentru noi achizitii

Fondul de investitii a anuntat ca intentioneaza sa vinda actiunile aditionale print-un alt proces (rights offer) decat cel al emisiunii de actiuni comune, acestea putand fi cumparate de actionari la un pret mai mic decat cel de piata.

NEPI are ca obiectiv sa stranga 40 mil. euro din aceasta oferta, iar in anunt se mentioneaza ca banii vor fi folositi pentru finantarea unei potentiale achizitii pe care compania o negociaza, in prezent.

Pana in prezent, fondul de investiitii nu a facut alte anunturi legate de investitie sau oferta de actiuni.

Fondul de investitii se focuseaza pe proprietati din regiune si a anuntat, deja, in urma cu cateva luni, ca mai negociaza achizitii pe piata locala.