- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Nanette Real Estate vrea sa atraga clientii cu reducerea TVA pana la 5%

15 Dec, 12:51 • cristina.mihai
Nanette Real Estate este primul dezvoltator imobiliar care vrea sa atraga cumparatorii de locuinte ca urmare a masurii guvernamentale de reducere a TVA-ului la 5%, proiectul vizat fiind cel pe care compania il realizeaza in zona Lacul Morii din Bucuresti.
Nanette Real Estate vrea sa atraga clientii cu reducerea TVA pana la 5%

Profitand de masura sociala aprobata de Guvernul Romaniei de a reduce TVA pentru locuintele, ce va intra in vigoare incepand cu data de 15 decembrie, Nanette aplica o reducere a cotei TVA la 5% pentru 75% din locuintele primului bloc din proiect.

Cele 75% din locuintele proiectului indeplinesc conditiile pentru aplicarea acestei facilitati – costa sub 100.000 euro si au suprafate mai mici de 120 metri patrati.

Complexul rezidential, denumit Lake Towers, va cuprinde 3 blocuri cu cate 105 unitati locative. Promovarea primului bloc a demarat in mai anul acesta. Pana in prezent, au fost vandute 5 locuinte si au fost rezervate circa 30 de unitati locative, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.

Suprafetele sunt cuprinse intre 57 si 167 mp, iar preturile pornesc de la 83.000 euro plus TVA.

„Intentia guvernului este de a ajuta cumparatorii finali si de a indeparta investitorii”, a spus Ron Keren, care a adaugat ca promovarea si constructia proiectului va continua conform planului.

Compania de dezvoltari imobiliare va demara in ianuarie 2009 si o campanie prin care va promova proiectul rezidential prin prisma acestei cote reduse de TVA. Pentru moment, reprezentantii companiei nu au definitivat bugetul destinat promovarii, insa principalelle canale folosite vor fi outdoor-ul si mediul online, alaturi de evenimentele de PR.

„Nu puteam lasa sa ne scape aceasta ocazie, mai ales pentru ca majoritatea locuintelor din Lake Towers se incadreaza in prevederile acestei legi”, a declarat Ron Keren, director de marketing si vanzari al proiectului.

„Consideram ca oamenii vor fi incantati de aceasta reducere a TVa-ului si vor incepe sa cumpere locuinte de anul viitor”, a adaugat Keren.

Investitia in complexul imobiliar a fost evaluata, anterior, la 29 milioane euro.