- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

OTZ a inchiriat 13.000 mp de spatii de depozitare in Log Center Ploiesti

10 Nov, 14:08 • Redactia DailyBusiness
OTZ Logistics, companie care ofera solutii integrate de logistica, a inchiriat 13.000 mp de depozitare si 650 mp de birouri in parcul logistic Log Center Ploiesti, dezvoltat de EyeMaxx Real Estate, au anuntat reprezentantii dezvoltatorului.
OTZ  a inchiriat 13.000 mp de spatii de depozitare in Log Center Ploiesti

OTZ a mai inchiriat vara aceasta circa 5.500 metri patrati de spatii de depozitare si 600 mp de spatii de birouri in Log Center Timisoara, dezvoltat de aceasi companie. Ambele tranzactii au fost intermediate de compania de consultanta imobiliara CBRE-Eurisko.

La cererea clientului, din totalul suprafetei de depozitare inchiriate in log Center Ploiesti, 3.000 mp beneficiaza de temperatura controlata.

Parcul logistic din Ploiesti este cel de-al doilea parc logistic dezvoltat de Eyemaxx in Romania, pe o suprafata de 39 hectare, cu un spatiu de depozitare de 60.000 mp si 11.700 mp de spatii de birouri.

Prima faza de dezvoltare a Log Center Ploiesti va fi gata pana la sfarsitul acestui an, spatiul fiind deja dat spre inchiriere in proportie de 85%. Va urma o a doua faza a proiectului, cu o suprafata destinata clientilor de aproximativ 15.000 mp.

Grupul austriac EyeMaxx Real Estate, specializat in centre comerciale, dezvoltari logistice si cladiri de birouri, are proiecte in Romania si alte tari din Europa Centrala si de Est: Bulgaria, Serbia, Slovacia, Cehia, Ungaria, Ucraina si Rusia.

In Romania, compania EyeMaxx Real Estate tinteste piata de logistica si retail pe termen mediu si cea de cladiri de birouri pe termen lung. Cele 10 proiecte de parcuri logistice sau industriale sunt localizate in Timisoara, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Bacau, Craiova, Constanta, Oradea si Targu Mures. Investitia totala ridicandu-se la aproximativ 500 milioane de euro. Proiectul de retail al EyeMaxx este reprezentat de construirea unui mall in Targu-Jiu.