REAL ESTATE

Project Expo 2015: Garsoniere de la 17.600 euro, case de vacanta in time-share si solutii antiseismice

20 martie 2015, ora 17:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
DSC_3544.jpg
Tendinta generala a pietei imobiliare este de crestere a preturilor locuintelor cu aproximativ 3-5% fata de anul trecut, dar in cadrul primului targ imobiliar al anului 2015 expozantii vin cu oferte mai multe si cu preturi semnificativ mai mici decat in 2014, a declarat, vineri, Adina Patilea, brand manager al Targului Imobiliar Project Expo, la deschiderea evenimentului.

Targul Imobiliar Project Expo, care se desfasoara la Sala Palatului, in perioada 20 — 22 martie, aduce in atentia bucurestenilor atat apartamente noi si vechi in Capitala, cat si case de vacanta sau locuinte individuale in imediata apropiere a metropolei, scrie Agerpres.

Printre ofertele care se pot contracta in cadrul targului se numara garsoniere in Popesti Leordeni la un pret de 19.125 euro si apartamente cu doua camere la 26.000 euro. Tot in zona de sud a Bucurestiului, se pot gasi apartamente cu trei camere care au preturi care pleaca de 45.500 euro, iar in cazul caselor, pretul minim este de 64.000 euro.

Cea mai ieftina garsoniera din cadrul targului este in zona Fundeni, oferita spre vanzare la un pret de 17.600 de euro. Una dintre cele mai interesante dezvoltari imobiliare este in zona Parcul Tineretului, unde un grup, condus de un investitor din tarile baltice, va finaliza a doua parte a proiectului pana la jumatatea anului 2015.Tot in categoria de preturi promotionale se afla si oferta unui dezvoltator care are, in Corbeanca, apartamente in vila la preturi de 39.000 euro, fata de peste 60.000 euro, pretul afisat initial de dezvoltator. La acest pret exista, insa, un numar limitat de apartamente disponibile.

Pentru cei care vor sa isi petreaca vacanta in propria vila la Bran, un dezvoltator vine cu propunerea de achizitiona case de vacanta in time-share, cu preturi pornind de la 2.500 euro.

Time-share este o metoda de a cumpara cazarea pentru vacanta care confera turistilor dreptul de a ocupa un apartament, o vila sau orice alt tip de locuinta, pe perioada uneia sau mai multor saptamani pe an. Proprietatea in time-sharing poate fi vanduta mai departe (ca si proprietatea clasica), ipotecata, inchiriata.

"30.000 euro costa si constructia unei case cu doua camere si garaj, care, conform garantiei dezvoltatorului, este antiseismica, fiind ridicata pe structura metalica usoara. Este gata in trei luni, cu tot cu finisaje, si, mai mult de atat, nu face igrasie. La aceasta editie avem locuinte in toate zonele Bucurestiului, pentru toate buzunarele, majoritatea, insa, pentru cei care vor sa cumpere prin Prima Casa", a spus Adina Patilea.

Programul pentru vizitatori este cuprins intre orele 10,00 — 18,00 vineri si sambata, iar duminica 10,00-16,00. Intrarea este libera.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Marti, 22 Ianuarie 2019, 15:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter