TURISM

Paravion: Numarul de vacante platite online cu cardul s-a inzecit in S1

02 octombrie 2014, ora 18:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
New Picture (4).jpg
Numarul de vacante platite online cu cardul erau, la jumatatea lui 2014, de 10 ori mai multe fata de primul semestru al lui 2013, potrivit agentiei de turism online Paravion.ro.

Numarul turistilor care au ales sa plece anul acesta in destinatiile de vacanta oferite de Paravion.ro a crescut cu 140% fata de 2013.  

Conform reprezentantilor companiei, evolutia inregistrata anul acesta se datoreza investitiilor realizate atat in eficientizarea serviciilor online, cat si in imbogatirea portofoliului cu noi oferte, bilete charter si last minute-uri in destinatiile cele mai cautate de romani.  

Cresterea Paravion.ro este vizibila si la nivelul numarului de vacante platite online cu cardul, care erau, la jumatatea lui 2014, de 10 ori mai multe fata de primul semestru al lui 2013. Totodata, pachetele de vacante au generat peste 8% din totalul vanzarilor realizate de companie in iulie 2014, urmand ca pana la finalul anului, acestea sa depaseasa 15% din cifra de afaceri Paravion.ro.„Este primul an cand pe Paravion.ro se gasesc ofertele a 5 agentii tour-operatoare. Intentia noastra este de a replica modelul de business disponibil pentru bilete de avion, si anume, cu un singur click, utilizatorii sa gaseasca toate ofertele tour-operatorilor din Romania”, declara Remus Visan, managing director Paravion.ro.  

In 2014, compania a adus pe sectiunea de vacante bilete charter pe destinatiile din Grecia, Turcia si Spania, disponibile pentru rezervare online. Ca urmare, cele mai bine vandute pachete estivale de pe platforma au fost cele din insulele grecesti, pentru care au optat 30% din turistii Paravion.ro, urmate de plajele din Turcia, peste 19% dintre turistii romani care au achizitionat pachete de vara din oferta Paravion.ro optand pentru plajele din Antalya si Bodrum, de trei ori mai multi comparativ cu anul precedent.

Compania a adaugat pe platforma si serviciul de asistenta in paginile sectunii de vacante, prin intermediul canalului de chat pus la dispozitia utilizatorilor.  

Paravion.ro, agentie de turism 100% online pe piata din Romania, ofera servicii precum rezervari de bilete de avion, vacante, inchirieri auto si hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 si de solutii de siguranta dezvoltate de catre PayU. In 2013, Paravion.ro a lansat aplicatia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii isi pot rezerva si plati zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 08 August 2022, 01:36
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter