TURISM, CARIERE

Teambuilding productiv: Conceptul prin care firmele isi pot muta biroul la munte pentru o saptamana

02 martie 2016, ora 10:37   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
atra.jpg
Proprietarii unei pensiuni din Prahova lansează noţiunea de pro-teambuilding, mai exact ideea de teambuilding tradiţional, dar productiv. Conceptul presupune să-ţi muţi biroul timp de o săptămână la munte şi să lucrezi chiar în mijlocul naturii.

Ideea a venit după ce turiști care au vizitat pensiunea Atra Doftana au susținut că şi-ar dori chiar să lucreze pe terasa de pe malul Lacului Paltinu.


“Turiştii ne-au tot spus că le-ar plăcea să lucreze ore întregi pe terasa noastră. Priveliștea îi inspiră foarte tare, au parte de liniște, de toate condițiile ca să lucreze și să fie productivi. Prin urmare, ne-am gândit să inventăm noi acest concept - de pro-teambuilding – adică un teambuilding productiv, pentru că echipele își mută biroul la noi, de luni până vineri. Dar suntem siguri că productivitatea va fi atât de mare, încât vor termina programul mult mai devreme și vor avea ocazia să se bucure de toate atracțiile de la Atra mult mai mult decât și-au planificat inițial", spune Cătălina Cioroba, manager Atra Doftana.

Ea își propune prin acest nou concept să atragă echipe de lucru din diferite domenii, care au nevoie de un cadru liniștit, relaxant, atrăgător şi aproape de București, pentru a planifica şi lucra la diverse proiecte.Pachetul de pro-teambuilding pornește de la prețul de 200 lei/persoană/regim camera dublă și 250 lei/persoană/regim cameră single și include 3 mese, o noapte de cazare și spațiu pentru ședințe dotat standard. În plus, accesul la saună, sala de fitness și internetul sunt gratuite.

Opțional, contracost, se poate opta pentru echitație, trasee montane cu bicicleta și drumeții în zonă.

“Se nasc tot mai multe hub-uri creative care să ofere un mediu de lucru atractiv pentru oameni, o alternativă a  birourilor tradiționale anoste, care să încurajeze networking-ul și să-i inspire. Iar dacă aduci în discuție și un peisaj deosebit de frumos, curat și liniștit, lucrurile iau o cu totul altă întorsătură', mai spune Cătălina Cioroba.

Atra Doftana
are 9 camere şi o capacitate totală de 24 de persoane.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
pavel carmen a spus:
10/03/2016 12:01
Cu o conexiune excelenta la internet, un cadru natural de exceptie si pret de-a dreptul tentant( 187lei/zi allinclusiv)
poti lucre din pensiunea Hanul Oierului - sat Simon- Bran sau din pensiunea Casa de Lago -chiar pe malul lacului Snagov.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 23 Octombrie 2021, 11:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter