- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

AAA Auto a incheiat un parteneriat cu 5 banci si 3 firme de leasing

26 Feb, 17:38 • Redactia DailyBusiness
Grupul AAA AUTO, dealerul de masini rulate cu cel mai mare volum de vanzari din Europa Centrala, a incheiat parteneriate cu 5 banci si 3 societati de leasing pentru a oferi finantare clientilor care doresc sa cumpere o masina de ocazie.
AAA Auto a incheiat un parteneriat cu 5 banci si 3 firme de leasing

Imprumuturile se pot contracta pe perioade intre 1 si 10 ani, cu sau fara avans. De asemenea, se pot incheia si contracte de leasing pe perioade de pana la 6 ani.

„Persoanele intre 18 si 70 de ani pot acum sa isi ia o masina de la noi pe credit sau in leasing”, a declarat Dariana Dima, manager pentru Servicii Financiare pentru AAA Auto in Romania.

Clientii pot sa-si rezerve masina dorita si au la dispozitie trei zile pentru a aduce documentele necesare finantarii. AAA Auto intocmeste apoi toate actele impreuna cu partenerul sau financiar si anunta clientul sa ridice masina cand finantarea este gata.

Optiunile de finantare sunt disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme.

Clientii pot de asemenea sa cumpere produse aditionale cum ar fi asistenta rutiera, asigurare, covoare, etc. Compania este proprietarul tuturor masinilor expuse (in jur de 600) si ofera o garantie legala pe viata pentru provenienta masinii, precum si o garantie mecanica limitata, bazata pe testarea a 25 de parametri tehnici a masinilor sale.

Dealerul de masini second-hand a vandut in 2007 circa 2.700 de unitati in Romania si peste 80.000 de automobile la nivelul Europei Centrale si de Est (ECE).

AAA Auto a intrat pe piata din Romania in iunie 2005 si a vandut de atunci peste 5.000 de masini. Compania a realizat in 2007 o cifra de afaceri de 30 milioane euro, in crestere cu peste 20% fata de anul 2006.

Dealerul controleaza o retea de 46 de sucursale, in cinci tari: Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria si Polonia.