- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Abonament pentru scaune la BMW. 16 euro pe lună pentru accelerație. Dacia: oferim un recipient cu apă caldă!

01 Feb, 14:44 • Polojan Tudor
Producătorii auto lansează noi provocări pentru cumpărători. Scaunele încălzite sau farurile adaptabile se pot adăuga după ce cumperi mașina dacă plătești un abonament.
Abonament pentru scaune la BMW. 16 euro pe lună pentru accelerație. Dacia: oferim un recipient cu apă caldă!

Cei care nu doresc să plătească volanul încălzit și pe timpul verii au o nouă opțiune: Abonamentul! Cei care cumpăra mașini la mâna a doua sunt salvați de această opțiune, putând adăuga chiar și parcarea automată, scrie observatornews.ro.

Dotările opționale de la BMW vor apărea curând și în România sub formă de abonament. Măsura a fost deja introdusă în țări precum Marea Britanie, Germania sau Noua Zeelandă.

„Pot ca şi până acum să îmi configurez maşina într-un mod clasic, să pun opţionalele pe care mi le doresc şi să le plătesc din fabrică, dar dacă sunt anumite sisteme de care nu sunt sigur că mi le doresc, pot să optez să le instalez ulterior pe maşină.”, spune Alexandru Seremet, PR manager al BMW.

Ma citește și: IKEA deschide al treilea magazin în România și face angajări. Cu ce salarii și beneficii încearcă să-i atragă pe angajați

Abonament Dacia pentru scaune încălzite/ sursa foto: stirileprotv.ro
„Abonament” Dacia pentru scaune încălzite/ sursa foto: stirileprotv.ro

Ce opțiuni sunt la abonament

Pe bază de abonament se pot cumpăra funcții extra precum faza lungă inteligentă – prin care farul își schimbă singur direcția luminii pentru a nu-l orbi pe șoferul din față, încălzirea volanului sau a scaunului sau parcarea automată prin care mașina găsește de una singură loc de parcare și tot ea parchează.

Prețul pentru un abonament pentru încălzirea scaunelor costa 16 euro pe lună sau 160 de euro pe an. Pentru opțiunea de 2 ani prețul ajunge la 280 de euro. În cazul în care se dorește abonament permanent, prețul este de 380 de euro.

„Cred că cei care nu sunt foarte bucuroşi de abonamentele BMW sunt cei care se gândesc să îşi cumpere second hand maşinile care acum, noi, vor primi aceste abonamente, dar pentru cei care vor să îşi cumpere o maşină nouă şi să o ţină pe o perioadă de leasing sau pe 5-7 ani, pe aceştia e chiar o veste bună.”, spune jurnalistul auto Adi Dima.

Dacia se ține de glume și a spus că o să ofere clienților un recipient cu apă caldă care să le încălzească scaunele. Cei care doresc să râdă copios sunt așteptați în showroom-urile din Londra, Manchester și Swanesea pentru a primi o ploscă plină cu apă caldă.

Te-ar mai interesa și: Reforma pensiilor! Crește pragul de impozitare! Ce se va decide în prima sesiune parlamentară din 2023

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult