- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Mercedes introduce un abonament de 1200 de dolari pe an ce permite creșterea vitezei automobilului. Această caracteristică se dezactivează dacă abonamentul nu este reînnoit.

24 Nov, 22:41 • Cassano Sabrina
Constructorul auto german Mercedes-Benz încearcă să vândă cumpărătorilor de sedanuri electrice EQ un abonament anual suplimentar de 1.200 de dolari pe an. Conform Bloomberg,acest abonament permite creșterea vitezei automobilului, mai exact scurtează cu o secundă timpul necesar pentru ca vehiculul să ajungă de la zero la 100 de kilometri pe oră.
Mercedes introduce un abonament de 1200 de dolari pe an ce permite creșterea vitezei automobilului. Această caracteristică se dezactivează dacă abonamentul nu este reînnoit.

Constructorul auto german Mercedes-Benz încearcă să vândă cumpărătorilor de sedanuri electrice EQ un abonament anual suplimentar de 1.200 de dolari pe an. În cazul în care nu se reînoiește abonamentul aceasta caracteristică se dezinstalează.

Mercedes introduce un abonament de 1200 de dolari pe an care crește viteza automobilului

„Reglajul fin al motorului electric majorează cu 20% până la 24% puterea maximă a automobilului Mercedes-EQ. Este îmbunătăţit de asemenea cuplul, ceea ce permite vehiculului să accelereze semnificativ mai rapid şi mai puternic”, este menționat pe pagina principală a abonamentului care mai este denumit „Acceleration Increase”şi care este disponibil pe magazinul online al constructorului german.

Rivalul german BMW  a încercat ceva asemănător la începutul anului, însă a reușit doar să stârnească o serie de critici. BMW a încercat  să vândă un abonament de 18 dolari pe lună. Acest abonament le permitea posesorilor de automobile să să pornească sistemul de încălzire a scaunelor.
Constructorii de automobile mizează pe serviciile la cerere pentru pentru  a face să le crească veniturile , inclusiv aceștia înceacră  prin oferte precum servicii de conducere autonomă.
Reprezentanții Mercedes au precizat că abonamentul său este disponibil  pentru modelele EQS sedan şi EQS SUV , dar  şi pentru unele modele EQE sedan şi EQE SUV.
Citește și: Cu o medie de 53 euro/mp/lună, Bucureştiul se află pe poziţia 46 din 53 în clasamentul celor mai scumpe chirii pentru spații stradale, imediat în urma Varşoviei. New York este cel mai scump, cu 1.756 euro/mp/lună

Mercedes Benz investește peste 130 de milioane de euro la Sebeș, într-o fabrică cu 500 de angajați

Onouă hală de producție se va ridica în 2023. Dotarea halei este estimată la   la 134 de milioane de euro.

Suntem pregătiți să dezvoltăm locația de la Sebeș într-o fabrică de ultimă generație care produce unități de antrenare electrică și să ne aducem contribuția la strategia Mercedes-Benz de mobilitate electrică”, a declarat Gheorghe Achim, Director General Star Assembly.

Pentru această investiție, compania germană a obținut un ajutor de stat în valoare de 185,4 milioane de lei.

Citește și:  Hotelul Cişmigiu din Capitală, preferatul străinilor. A găzduit peste 175.000 de clienţi în cei 10 ani de la redeschidere