- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Neste inaugureaza un complex Ford in Bucuresti

10 Jul, 10:54 • Redactia DailyBusiness
Compania Neste Automotive SRL inaugureaza joi, in Bucuresti, pe Soseaua Chitila, un complex integrat de vanzari si service pentru marca Ford, printr-o investitie de 2 mil. euro.
Neste inaugureaza un complex Ford in Bucuresti

Complexul Ford este construit pe o suprafata de aproximativ 1.500 metri patrati si dispune de o unitate de service cu o suprafata de 800 mp, un showroom de 500 mp, un depozit de piese si accesorii de 200 mp, plus numeroase alte facilitati precum Ford Cafe, zona de expunere auto si parcare pentru clienti.

„Obiectivele noastre pentru anul in curs vizeaza comercializarea unui numar de 500 de autovehicule si atingerea unei cifre de afaceri de 10 milioane de euro”, a declarat Adrian Nuta, directorul general al Neste Automotive.

Pachetul de servicii disponibile va include comercializarea gamei complete de autoturisme Ford, consilierea si indrumarea in vederea luarii unei decizii de achizitie bine informate, comercializarea de piese de schimb si accesorii originale, servicii complete de service specializat Ford si servicii de leasing.

Complexul va avea o echipa de aproximativ 45 de angajati, dintre care 25 vor asigura operatiunile de service.