- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Noua autorulotă românească Dacia. Este perfectă pentru vacanțele în natură, iar prețul e accesibil! 

30 Mar, 15:51 • Fundeanu Madalina
Transformare incredibilă! Autorulota Dacia este cea mai bună opțiune pentru iubitorii de drumeții.
Noua autorulotă românească Dacia. Este perfectă pentru vacanțele în natură, iar prețul e accesibil! 

A apărut prima autorulotă Dacia! În Spania, o companie a dezvoltat o autorulotă accesibilă folosind modelul Dacia Dokker. Vehiculul este echipat cu toate facilitățile necesare și are un preț sub 20.000 de euro, conform informațiilor prezentate de ProMotor.

Transformare incredibilă! Autorulota Dacia este cea mai bună opțiune pentru iubitorii de drumeții

Dacă vreți să vă bucurați din plin de excursii, drumeții și vacanțe în natură, dar nu dispuneți de bugetul necesar pentru o autorulotă, această soluție din Spania ar putea fi exact ce căutați, bazată pe modelul Dacia Dokker.

Prin urmare, ai opțiunea să achiziționezi o Dacia Dokker la mâna a doua, deoarece modelele noi nu mai sunt disponibile, împreună cu kit-ul oferit de compania Yevana. În România, poți găsi o Dacia Dokker second-hand pentru prețul de aproximativ 8.000 de euro.

Ai mai putea fi interesat și de: Modelul Dacia Duster 2024, supus unor teste extreme! Mașina a întrecut toate așteptările

Autorulotă Dacia
Autorulotă Dacia, sursa: Promotor

În cazul în care îți dorești un model mai elegant, cu un aspect de SUV, poți opta pentru Dokker Stepway. De asemenea, dacă deja deții o Dacia Dokker și vrei să o transformi într-o autorulotă, ai și această opțiune, conform sursei citate.

Dat fiind faptul că Dokker este un monovolum, spațiul suficient este disponibil pentru kit-ul oferit de Yevana. Acesta nu schimbă aspectul mașinii în niciun fel, astfel că te vei bucura de o rulotă discretă, ideală pentru călătorii în vacanță aproape oriunde îți dorești să mergi.

Transformarea unei Dacia Dokker într-o autorulotă poate fi realizată cu prețul de doar 10.000 euro, utilizând kit-ul vândut de compania Yevana. Acesta este alcătuit dintr-o structură din lemn, pe care sunt montate utilitățile necesare, și este instalat în partea din spate a locurilor din față.

Mai mult de atât, păstrează o parte din bancheta spate. Pachetul include un pat dublu pliabil cu dimensiunile de 1,95×1,1m, cu o bază de 15 mm din lemn de mesteacăn. Balamalele sunt fabricate din oțel inoxidabil, iar în pachet este inclusă și o saltea pliabilă de 7 cm grosime.

Vezi mai multe știri despre: Chinezii produc în Polonia o mașină care să concureze cu Dacia românească. Producția autoturismului electric T03 ar putea începe peste trei luni