- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Noul model Dacia revoluționează piața auto din România. Designul modern i-a cucerit pe șoferi

22 May, 08:51 • Fundeanu Madalina
Noua față a Dacia, surpriza anului pentru șoferi! Designul unic și modern i-a cucerit pe români.
Noul model Dacia revoluționează piața auto din România. Designul modern i-a cucerit pe șoferi

Noul model Dacia surprinde șoferii cu un design modern, conceput de un designer grafic. Noua față a mașinii s-ar potrivi mănușă în gama actuală a producătorului autohton, conform informațiilor prezentate de știripesurse.ro.

Noua față a Dacia, surpriza anului pentru șoferi! Designul unic i-a cucerit pe mulți

Nu există îndoială că Dacia pune la dispoziția clienților săi o gamă vastă de mașini moderne, atât în ceea ce privește aspectul, cât și motorizările și materialele folosite în fabricarea mașinilor. Brandul originar din România s-a bucurat de o creștere semnificativă în ultimii douăzeci de ani, transformându-se cu tinpul într-un jucător uriaș pe piața auto europeană, categoria mașinilor de buget.

Cel mai noul model lansat, Dacia Duster 3, a venit cu o nouă linie de design în gama Dacia, adoptată și de Spring facelift. Mai mult de atât, se spune că Dacia are în plan să transforme Sandero Stepway într-un model de sine stătător. În acest sens, un artist digital a imaginat cum ar putea arăta acest nou model inovator, iar rezultatul este cu adevărat impresionant.

Ai mai putea fi interesat și de: Mașinile electrice își pierd din popularitate în 2024. Obiectivele climatice, tot mai greu de atins 

noul model Dacia
noul model Dacia

Concepul Dacia Stepway – ideea care s-ar putea transforma în realitate

Jason Choi, recunoscut pe rețelele de socializare sub numele de twindragons_kr, a creat o serie de randări prin care se reflectă clar viziunea sa asupra unui posibil viitor model Dacia Stepway.

Din imaginile publicate de artistul digital reiese influența uriașă a aspectului noului Duster asupra conceptului creat de Jason Choi. Partea din față robustă iese în evidență datorită farurilor LED, unite printr-o grilă neagră.

Forma sa este inspirată de noul Duster, dar este mai puțin angulară, iar luneta este mai înclinată spre spate. De asemenea, automobilul pare mai lat din pricina umerilor și modului în care stopurile sunt alungite spre extremități, imitând semnătura luminoasă a farurilor.

Se pot observa în mod evident influențele noului Duster, dar designul este mai fluid, cu linii întinse și suprafețe mai alungite, oferind mașinii un aspect mai dinamic.

Vezi mai multe știri: Chinezii au lansat o nouă gamă de maşini electrice cu preţuri accesibile. Tesla resimte din ce în ce mai acut concurenţa