- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Renault Mahindra a lansat in India varianta de lux Logan Edge

29 Jul, 16:47 • Redactia DailyBusiness
Renault Mahindra, parteneriatul format din Renault si producatorul auto local Mahindra, a lansat versiunea Edge de lux a modelului Logan, pentru clientii indieni, au anuntat oficialii companiei.
Renault Mahindra a lansat in India varianta de lux Logan Edge

Logan Edge este editia special creata pentru piata indiana, in urma popularitatii de care s-a bucurat modelul Logan in randul clientilor. Logan, al treilea sedan din India, dupa numarul de unitati vandute, a obtinut anul trecut premiul „Masina anului”, acordat de publicatia HT Cars & Bikes.

Preturile incep de la valoarea de 7.900 de euro, pentru modelul pe benzina cu o capacitate de 1.400 centimetri cubi si ajung pana la 11.400 de euro pentru motorizarea turbodiesel de 1500 de cmc.

Modelul beneficiaza de facilitati specifice automobilelor de lux: interior de plus, finisaje exterioare, „dotari inteligente” (cum ar fi senzori la parcarea cu spatele), etc.

Modelul va fi disponibil intr-o noua culoare „mystique purple” si va avea ca dotari optionale tapiteria din piele bej, o consola cu finisaje din lemn de mahon si un sistem audio Kenwood cu conectivitate USB. Logan Edge mai este echipat si cu ABS si EBD.

Mahindra & Mahindra a intrat in parteneriat cu Renault in februarie 2005 pentru a produce si comercializa modelul Logan in India. In acest parteneriat, Mahindra & Mahindra are o participatie de 51%, iar Renault – de 49%.