- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Ce au de reprosat angajatii romani sefilor: incompetenta, indiferenta si nervozitatea

21 Jan, 14:16 • Redactia DailyBusiness
Incompetenta, indiferenta fata de nevoile subalternilor, nervozitatea sau ipocrizia sunt defectele pe care angajatii romani le imputa superiorilor, reiese din centralizarea opiniilor a peste 1.000 de angajati, realizata de portalul de recrutare MyJob.ro.
Ce au de reprosat angajatii romani sefilor: incompetenta, indiferenta si nervozitatea

Cei mai multi angajati au pomenit, ca aspect enervant la sef, incompetenta acestuia, tradusa in incultura, incapacitate si lipsa de profesionalism . Sistemul de urcare in ierarhie in diverse organizatii pare sa fi fost viciat prin pile, cel putin aceasta este explicatia celor care sufera din cauza incompetentei sefilor.

Un alt repros pe care angajatii il fac sefilor tine de superficialitatea cu care acestia trateaza nevoile oamenilor pe care ii coordoneaza, dar si nervozitatea excesiva si critica neconstructiva.

„Sefii sunt autoritari si duri cu angajatii, dar foarte maleabili cu superiorii ierarhic, fac greseli pe care le pun in carca subalternilor si nu isi recunosc faptele”, potrivit concluziilor MyJob.

MyJob.ro, dezvoltat de Netbridge Services, este al treilea jucator de pe piata portarilor de recrutare din Romania, principalii sai competitori fiind eJobs, liderul pietei, si BestJobs.