- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Ce prevede jobul de inginer proiectant de nave. Între 900 şi 1.100 de euro net pe lună pentru acest loc de muncă!

10 Dec, 08:01 • Bumbeneci Diana
Te-ai gândit vreodată că ai putea deveni un inginer proiectant de nave? Iată ce prevede acest loc de muncă și ce beneficii are.
Ce prevede jobul de inginer proiectant de nave. Între 900 şi 1.100 de euro net pe lună pentru acest loc de muncă!

Un angajat pe poziţia de inginer proiectant de nave are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.100 de euro net pe lună, arată informaţiile furnizate de platforma de recrutare online bestjobs. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.

Ce prevede jobul de inginer proiectant de nave

Ţara are şantiere navale renumite, specializate în construcţia şi repararea navelor comerciale şi militare. Specialistul în inginerie navală întocmeşte şi actualizează documentaţia de execuţie, efectuează calcule de dimensionare şi verificare. Despre ce prevede acest loc de muncă a oferit detalii Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Ai mai putea citi și: Se profilează recesiunea în zona euro. Cu ce se confruntă piața pe final de 2023

Industria navală din România are o tradiţie puternică, contribuind semnificativ la economie. 

Cerinţele includ absolvirea unei specializări în Inginerie (mecanică, nave, automatizări), experienţă în proiectarea navală, cunoaşterea software-ului 3D (Tribon, Aveva Marine-Hull Design), precum şi cunoştinţe solide în standardele construcţiilor navale. Se cere gândire pozitivă, abilităţi de comunicare şi cunoştinţe de limba engleză. Salariul oferit pentru un astfel de rol este între 900 şi 1.100 euro”, detaliază Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

inginer proiectant de nave
inginer proiectant de nave

Locul acesta de muncă vine și cu numeroase beneficii extrasalariale pentru persoanele care aleg să devină inginer proiectant de nave. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, tichete de masă şi decontarea transportului.

jobul de inginer proiectant de nave
jobul de inginer proiectant de nave

La ora actuală însă, doar 124 de posturi vacante pentru poziţia de inginer proiectant de nave sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Constanţa, Călăraşi şi Bucureşti.

Te mai poate interesa și: Despăgubiri pentru o categorie de români. Statul oferă 34 de milioane de euro

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult