- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Doi asociati \”Bostina si Asociatii\”, promovati ca deputy managing partners

15 Jul, 14:33 • Redactia DailyBusiness
Ancuta Man si Cezar Gusu, avocati asociati ai casei de avocatura "Bostina si Asociatii", au fost promovati in functiile de deputy managing partners cu atributii de directori operationali, a informat marti casa de avocatura.
Doi asociati  \Bostina si Asociatii\, promovati ca deputy managing partners

Potrivit „Bostina si Asociatii”, cei doi au coordonat activitatile departamentelor de Litigii si, respectiv, Financiar-Bancar in cadrul societatii.

„Crearea celor doua posturi se inscrie in seria de masuri de eficientizare a activitatii avocatiale, de optimizare a alocarii resurselor si de monitorizare a derularii proiectelor, masuri necesare odata cu cresterea numarului de avocati si consultanti la peste 160”, se arata in comunicatul companiei.

Ancuta Man va superviza activitatea departamentelor de IT&C, Transporturi, Infrastructura si Finantari Internationale, Real Estate, Autoritati Publice, Mediu si Utilitati, Achizitii Publice, Litigii si Executari Silite, precum si birourile teritoriale.

Cezar Gusu va superviza departamentele Financiar-Bancar, Fiscal, Piata de Capital, Asigurari si Pensii Private, Energie, Petrol si Gaze, Proprietate Intelectuala si Corporate – M&A.

Conducerea departamentului Financiar-Bancar va fi preluata de Cristina Maxim, iar cea a departamentului de Litigii si Executari Silite de Bogdan Paraschiv, avocati seniori in cadrul „Bostina si Asociatii”.

„Bostina si Asociatii” terminat anul 2007 cu afaceri de 14,49 milioane euro, numarand circa 160 de avocati si colaboratori.