- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Marii retaileri continua recrutarile pe perioada verii. Vezi ce posturi sunt disponibile

10 Aug, 00:06 • valentin..nicolae
Marii retaileri din Romania au lansat in ultimele doua saptamani peste 150 de oferte de munca pentru posturi entry si middle level, cele mai multe fiind disponibile in retelele Auchan, Metro, Carrefour si Kaufland. Vezi mai jos ce posturi se cauta in prezent pe aceasta piata.
Marii retaileri continua recrutarile pe perioada verii. Vezi ce posturi sunt disponibile

Metro Cash & Carry Romania

cauta 35 de operatori pentru culegere de date, pe o perioada determinata (1- 30 septembrie) in orase precum Arad, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara si Tirgu-Mures. In afara de aceste posturi, grupul a mai lansat alte 9 oferte de munca full-time.

Astfel, retailerul cauta un project manager si un executive finance assistant in Bucuresti, un reprezentant achizitie clienti in Timisoara si un sef de raion pentru magazinul din Ploiesti.

Retailerul francez Auchan a scos pe piata peste 400 de oferte de munca pentru viitorul magazin din Craiova. Printre posturile disponibile se numara: casier, lucrator comercial, cofetar, brutar, patiser, macelar, bucatar, electrician sau agent de securitate. Totodata, compania cauta doi achizitori in Bucuresti si un inspector SSM (sanatatea si securitatea muncii) si PSI (prevenirea si stingerea incendiilor).

Competitorul direct al celor de la Auchan, lantul francez de hipermarketuri Cora, recruteaza la randul sau 43 de noi angajati dintre care 27 in Bucuresti, 10 in Arad si 6 in Constanta. Ofertele sunt pentru manager de raion legume-fructe, magazioneri, bucatari, cofetari-patiseri, brutari, lucratori comerciali, casieri, macelari si agenti curatenie.

In acelasi timp, peste 20 de oferte de munca au fost postate de Kaufland pe site-urile de recrutare, compania cautand manageri de proiect-constructii in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Brasov, un manager financiar si 10 lucratori comerciali in Bucuresti, dar si cinci sefi de raioane in Bucuresti, Calarasi, Campina, Cluj-Napoca si Resita. 

Carrefour incepe miercuri campania de recrutare a 320 de angajati pentru noul magazin care se va deschide in Bucuresti. Printre posturile disponibile se numara cele de casier, lucrator comercial, brutar, patiser, bucatar, operator supraveghere video si asistent vanzari. Interviurile de angajare vor fi sustinute in perioada 11-13 august la Casa de Cultura „Tudor Arghezi” din Chitila. Candidatii trebuie sa se programeze in prealabil prin telefon.

Rewe Romania
, grup care include lanturile de magazine Penny Market, Selgros si Billa, are disponibile 18 locuri de munca, dintre care 12 in reteaua Selgros. Grupul cauta patru lucratori comerciali in Gheorgheni (jud. Harghita) si doi casieri in Arad fara sa specifice insa in ce retea sunt disponibile posturile.

Selgros angajeaza un inspector de securitate, un sef de raion, un casier si un consultant vanzari in Constanta, doi macelari in Suceava si Targu Mures, dar si cinci lucratori comerciali in Bucuresti, Craiova, Bacau si Arad.

Real-Hypermarket Romania, parte a Metro Group, cauta director de magazin in Bucuresti, dar si lucratori comerciali in Sibiu si Timisoara, iar Mega Image angajeaza un manager operational, un sef de tura, un specialist in recrutare si un merchandiser in Bucuresti.

Ofertele de munca prezentate sunt publicate pe site-urile companiilor mentionate si pe site-urile de recrutare BestJobs si eJobs.