- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Tânărul care câștigă 40.000 de lei pe lună, dar lucrează acolo unde nimeni nu ar vrea să se angajeze. Care este, de fapt, ocupația lui

14 Feb, 21:06 • Alexe Raluca
Un tânăr câștigă o adevărată avere, lună de lună, însă lucrează într-un loc pe care nu oricine l-ar accepta. Bărbatul le-a arătat și le-a explicat internauților ce face zi de zi pentru suma fabuloasă din conturi.
Tânărul care câștigă 40.000 de lei pe lună, dar lucrează acolo unde nimeni nu ar vrea să se angajeze. Care este, de fapt, ocupația lui

Un tânăr a ajuns să câștige o adevărată avere în fiecare lună, având un job pe care nu și-l dorește mai nimeni. Bărbatul le-a arătat tuturor cu ce se ocupă în viața de zi cu zi, iar mulți internauți au avut parte de un șoc atunci când au auzit explicațiile lui.

Citește și: Suprataxarea la part time: Și în 2024 se plătesc CAS și CASS ca pentru un salariu minim de 3.100 lei

Tânărul care câștigă 40.000 de lei pe lună din jobul pe care nimeni nu îl vrea

Mosey, un tânăr din Marea Britanie, câștigă 7.000 de lire pe lună, adică 40.000 de lei. El spune că are un job unde nu prea mulți oameni se îngrămădesc. Nu îl interesează cine mai vrea acest post, pentru că el se concentrează să își facă treaba cât de bine se poate pentru a-și primi salariul. Într-un clip postat pe TikTok, Mosey le-a arătat tuturor ce face el în viața de zi cu zi și cum a ajuns să câștige o avere lunar.

Bărbatul spune că pentru meseria lui trebuie să fii îndrăzneț, harnic și să fii dispus să îți petreci mult timp departe de casă. După această descriere, mulți internauți s-au întrebat despre ce job ar putea fi vorba, mai ales că britanicul a specificat că cine lucrează pe acest post are parte de „cel mai mare respect”.

„Este grozav să fii deja la serviciu. Mă trezesc, fac un duș, mă îmbrac, ies pe ușă, merg pe coridor, cobor pe scări și mă duc direct la serviciu. Nu-ți faci griji că trebuie să stai la fiecare semafor în drum spre muncă, nu există ambuteiaje, nu există trafic, nu-ți faci griji că mașina se strică, că trenul întârzie sau că pierzi autobuzul. Pur și simplu te dai jos din pat și te îmbraci cu salopeta”, a dezvăluit tânărul, într-un clip postat pe TikTok.

@rmoseyr If you enjoy videos like this then let me know in the comments and I’ll start posting more content like this. Thank you everyone for all of the interactions and comment you leave on my page. #lifeoffshore #oilrigs #offshoreplatform #offshorelife #ofdshore #oilrigfood #oilrig #oilandgas #CapCut ♬ Calm Beat – Pasha Velchev

Mosey lucrează ca tehnician mecanic în largul mării pe o platformă petrolieră. Nu este nevoit să facă zilnic naveta la locul de muncă, iar ceea ce face zilnic se rezumă la a repara „orice, de la turbine, la toalete”.

Acest loc de muncă este bine plătit în general, însă are și unele dezavantaje. Este foarte periculos să pleci pe mare, dureros să nu fii mereu acasă, plus toate riscurile lucrurile pe care acest loc de muncă le implică. Mosey susține că banii vin în funcție de firma la care lucrezi, ce perioadă ești plecat pe mare și alte condiții. În Anglia, un tehnician câștigă între 60.000 și 80.000 de lire sterline pe an.

„Munca în largul mării te face să prețuiești timpul petrecut acasă. Am cel mai mare respect pentru cei care o fac pentru perioade lungi de timp”, a mai spus acesta.

Citește și: Locul de muncă în care cei fără studii ar putea primi un salariu echivalent al unui medic. Angajatorii nu găsesc oameni nici așa. Nu e nevoie de experiență