- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Training de 100.000 euro pentru 25 de angajati Ascenta

27 Feb, 14:03 • Redactia DailyBusiness
Divizia de consultanta si servicii IT a grupului Softwin Ascenta a anuntat miercuri ca va oferi unui numar de 25 de consultanti din cadrul companiei cursuri de pregatire SAP in valoare de 100.000 euro, printr-o finantare europeana.
Training de 100.000 euro pentru 25 de angajati Ascenta

Proiectul de educatie dureaza zece luni iar specializarea se incheie cu o certificare internationala SAP (producator german de software pentru afaceri – n.r.).

„Acest program de dezvoltarea a competentelor de business vine sa intareasca pozitia Ascenta pe piata din Romania ca si consultant de management al afacerilor pe baza solutiilor IT&C”, a precizat Horatiu Berdila, director comercial Ascenta.

Programul de pregatire, denumit „Dezvoltarea competentelor de consultanta in software din piata romaneasca”, este derulat de Ascenta in parteneriat cu una dintre cele mai importante companii de instruire din Germania, Wbs Training, furnizor acreditat SAP.

Cei 25 de consultanti Ascenta implicati in program isi vor dezvolta competentele in domenii ce tin de tehnica avansata si consultanta pentru sisteme software integrate, pe diverse module de ERP: SD, MM, FI/CO, HR si Middleware – Portal / NetWeaver.
Proiectul este finantat prin linia de fonduri nerambursabile a Programului National PHARE 2005, Coeziune Economica si Sociala, componenta Dezvoltarea Resurselor Umane, „Promovarea invatarii continue pe parcursul intregii vieti pentru calificarea si recalificarea fortei de munca”.

Ascenta este brandul sub care activeaza, din noiembrie 2006, divizia de consultanta IT si solutii software specifice din cadrul grupului Softwin.