- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Crypto

Cel mai cunoscut investitor crypto din România anticipează un preț colosal pentru Bitcoin. Se pregătește noua generație de milionari, crede Mihai Daniel

22 Jun, 22:25 • Stefan Simion
Cel mai cunoscut investitor crypto din România jubilează. În opinia lui Mihai Daniel, explozia prețului Bitcoin este mai aproape decât mulți s-ar fi gândit. 
Cel mai cunoscut investitor crypto din România anticipează un preț colosal pentru Bitcoin. Se pregătește noua generație de milionari, crede Mihai Daniel

Mihai Daniel, cel mai cunoscut investitor crypto din România, crede că valoarea Bitcoin va ajunge la peste 100.000 de dolari, de la 30.000, cât este în prezent, dacă Blackrock va primi „undă verde” din partea autorităților americane, în vederea constituirii unui ETF (Exchange Traded Fund) cu BTC.

„Este o teorie pe care o susțin. Prin tot ceea ce se întâmplă acum în crypto, mie mi se validează. Dragilor, acum câteva zile era dramă mare că Binance-ul are probleme în US și că Coinbase-ul e nemulțumit și că 67 de monede au fost declarate securities și că toată lumea jelea și era o teamă continuă. 

A venit anunțul celor de la Blackrock, că vor să facă un fond ETF, adică un fond de tranzacționare în Bitcoin, pe burse, și deodată, piața ajunge la 29.000 de dolari. Acum magnetul este clar, la 30.000 de dolari”, a delcarat Mihai Daniel.

Ocazia vieții pentru românii cu un trai modest, potrivit influencerului crypto Mihai Daniel

Cunoscutul influencer crypto se așteaptă la un 15x pentru Bitcoin, adică la 450.000 de dolari/unitate în cazul BTC.

„E o probabilitate (n.r. – ca BTC să ajungă la 100.000 de dolari per unitate până la finalul lui 2023) dacă Blackrock va primi acordul să facă acel ETF. Bitcoin se duce mult peste 100.000, cu siguranță.

(…) Global, sunt 60 de trilioane în fonduri de pensii. 250 de trilioane în fonduri private de retrageri/pensii. 3% din astea sunt în gold și 20% sunt în asseturi alternative. Crypto are o valoare extrem de mică în acest fonduri. Dacă crypto sau Bitcoin se duce la 0,5, înseamnă 15x piața crypto. Ajungem la 15 trilioane la piața crypto. Pentru Bitcoin, 15x înseamnă mult. 

Dacă robinetul se va deschide, nu m-ar mira să văd Bitcoin la valori incredibile și inimaginabile. Pe charturi, Bitcoin se apropie de cel mai important examen pe acest an, 200 moving average pe 3 zile, pe care nu l-a mai rupt de anul trecut”, a mai transmis vloggerul.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult