- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Crypto

Mare surpriză în piața crypto! Când ar putea ajunge un Bitcoin la 100.000 de dolari

24 Oct, 22:31 • Stefan Simion
Investitorii în Bitcoin din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare următorul bull market. Cea mai puternică monedă digitală din lume ar putea ajunge la valoarea de 100.000 de dolari per unitate mai rapid decât se așteaptă multă lume. 
Mare surpriză în piața crypto! Când ar putea ajunge un Bitcoin la 100.000 de dolari

În prezent, valoarea unui Bitcoin se află la 19.000 de dolari per unitate. Din iunie, deci de cinci luni de zile, BTC se menține acestui preț. Declinul a început din noiembrie 2021, când s-a atins ATH-ul, de peste 69.000 de dolari.

După cel mai dureros bear market, 2023 va fi un adevărat punct de cotitură pentru Bitcoin. Prețul va depăși 100.000 pentru moneda digitală, susțin din ce în ce mai mulți investitori din crypto, citați de CoinTelegraph.com.

De asemenea, specialiștii în crypto citați de presa occidentală vorbesc chiar și despre următorul bear market, în care un Bitcoin ar urma să fie achiziționat pentru 10.000 de dolari chiar din anul 2025. Așadar, o mare oportunitate.

Investitorii care au răbdare, care investesc pe termen lung, vor fi răsplătiți cum se cuvine, susține Larry Lepard. În șase ani, valoarea unui Bitcoin ar putea ajunge la aproximativ două milioane de dolari per unitate, susține acesta.

 

Cel mai cunoscut investitor român din crypto: „Ne apropiem de finalul acestui bear market”

 

Mihai Daniel, cel mai popular investitor în piața crypto din România, se așteaptă la o creștere puternică a Bitcoinului, în viitorul apropiat.

„Piața crypto este într-un moment în care ne apropiem spre finalul acestui ‘bear market’. Nimeni nu poate să spună cu certitudine dacă la 19.000 de dolari e ‘the best deal’ pentru Bitcoin sau la 15.000 de dolari.

Atunci când toată lumea așteaptă 8.000 – 12.000 de dolari e posibil să nu se întâmple niciodată acest lucru, dar există și posibilitatea acestui lucru (…) Mă uitam pe graficele euro, pe ‘weekly’, iar pe ultimele 500 de zile are o devalorizare de 22%. În același timp, pot să vă spun că dolarul a crescut enorm, cu toate că economic nu are motiv. Băieții care controlează piețele sunt cu adevărat inteligenți.

Bitcoin e în aceeași zonă plictisitoare, la 19.000 de dolari și nu cred că va face spectaculos în următoarea perioadă, deci nu cred că-l vom vedea la 50.000 de dolari peste o săptămână, dar uitându-mă la S&P, la dolar, la graficele macro care contează în lumea asta, sunt extrem de optimist”, a declarat Mihai Daniel, pe canalul său de YouTube.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult