- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Crypto

Se lansează achiziția imobiliară cu criptomonede! North Bucharest Investments face marele anunț

09 Oct, 13:44 • Fundeanu Madalina
Compania de investiții și intermediere imobiliară North Bucharest Investments face un anunț important. Împreună cu TOKERO, vor face posibilă achiziția imobiliară cu criptomonede.
Se lansează achiziția imobiliară cu criptomonede! North Bucharest Investments face marele anunț

North Bucharest Investments (NBI), compania de investiții și intermediere imobiliară anunță că va colabora cu TOKERO, platforma de schimb criptomonede și specializată în tranzacții imobiliare. Astfel, se lansează achiziția imobiliară cu criptomonede, potrivit site-ului stiripesurse.ro.

Tranzacțiile imobiliare NBI se pot realiza acum și cu ajutorul criptomonedelor

„Într-o eră în care criptomonedele devin din ce în ce mai populare și se dovedesc a fi nu doar o investiție, dar și o modalitate de plată tot mai accesată, am decis să urmăm cele mai noi tendințe financiare și în cadrul companiei North Bucharest Investment. Astfel, orice cumpărător poate să plătească în criptomonede, iar dezvoltatorii imobiliari a căror imobile le vindem, pot să păstreze criptomonede, sau pot să le convertească în Lei sau Euro.

Prin intermediul serviciului implementat de Tokero propunerea de plată în criptomonede va ajuta la creșterea numărului de tranzacții imobiliare, dar și a volumului de plăți cu monede virtuale”, anunță Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments.

TOKERO reprezintă o platforma de schimb al criptomonedelor, care verifică sursa fondurilor cumpărătorului în calitate de entitate acreditată. În același timp, facilitează schimbul de monedă în funcție de dorința expresă a cumpărătorului și vânzătorului, dar are rol și în informarea și asigurarea suportului pentru tranzacțiile imobiliare făcute atât de vânzători și cumpărători, cât și de agenții intermediare.

„Ne dorim să deschidem piața tranzacțiilor imobiliare cu criptomonede, pentru că am observat o nevoie de extindere în această direcție. Colaborăm cu cei mai buni specialiști în domeniu și pentru a îndeplini toate regulile legislației în vigoare.

TOKERO poate furniza inclusiv Scrisori de Bonitate care să ateste existența valorilor cripto cu echivalent în EURO/Lei în conturile și adresele clienților asociate unui CNP specific. Se elimină astfel grija dacă Cumpărătorul este solvabil sau nu și se evită situațiile de anulare a tranzacțiilor”, declară Marius Morra, CEO și cofondator al TOKERO.

Soluțiile oferite în parteneriatul dintre North Bucharest Investment și TOKERO, vizează atât persoanelor fizice, cât și juridice.

criptomonede
criptomonede

Te-ar putea interesa și: Lovitură de proporții: criptomonedele, interzise în Republica Moldova

North Bucharest Investments

North Bucharest Investments (NBI) reprezintă un grup de companii din segmentul imobiliar rezidenţial, ce activează pe două linii de business – activitate investiţională şi servicii de intermediere.

Acesta a fost fondat în anul 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad Musteață, iar din vara anului 2022 s-a alăturat pieței din România. Grupul NBI a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 25 de milioane de lei, cifră susţinută de cele peste 130 de tranzacţii derulate în România, potrivit stiripesurse.ro.

În timpul anului 2023 este preconizată dublarea cifrei de afaceri. NBI coordonează cele mai importante ansambluri rezidențiale din zona de Nord a Bucureștiului, iar activitatea companiei se diferențiază prin servicii dedicate de digital marketing, consultanță de vânzări cu experiență în vânzarea ansamblurilor rezidențiale noi și o comunicare customizată a ansamblurilor din portofoliu pe social media, toate acestea maximizând rezultatele de vânzări ale tuturor ansamblurilor rezidențiale din portofoliul companiei.

TOKERO

TOKERO este o companie ce a fost lansată în anul 2018 și este liderul de piață în România în industria sa. Totodată, fost prima platformă din România care a listat Elrond, actualmente MultiversX, proiect devenit de referință internațională.

Compania deține premiul pentru cel mai bun exchange din România la Crypto Expo Europe, ediția 2023 și a tranzacționat până în prezent volume de peste 150 de milioane de euro.

Vezi și: Revolut te învaţă să cumperi și vinzi criptomonede. Se pot tranzacţiona peste 110 tokenuri individuale și mai mult de 12 Colecții Cripto