- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

1 iunie pe litoral. Cât costă cazarea dacă vrei să îți răsfeți micuțul de Ziua Copilului la malul Mării Negre

29 May, 13:19 • Cornel Ghimeșan
1 iunie pe litoral. Dacă vrei să te bucuri de soare și de puțin răsfăț pe litoral alături de micuții tăi, trebuie să știi că urmează să scoți destul de mulți bani din buzunar.
1 iunie pe litoral. Cât costă cazarea dacă vrei să îți răsfeți micuțul de Ziua Copilului la malul Mării Negre

Cu doar câteva zile rămase până la Ziua Copilului, atmosfera de pe litoral devine tot mai vibrantă și atrăgătoare, cu o varietate de oferte și evenimente pregătite cu grijă pentru a sărbători acest moment special atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Citește și: Lista telefoanelor mobile pe care WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iunie 2024

În Mamaia și Constanța, așteptările sunt mari, iar programul este plin de surprize și activități captivante pentru copii. De la ateliere de creație și spectacole în aer liber până la sesiuni de teatru interactiv și momente de desen artistic, există o gamă largă de evenimente pregătite special pentru a aduce zâmbetul pe fețele celor mici.

Conform informațiilor de la Observator, aceste evenimente includ ateliere de creație ce stimulează imaginația și creativitatea copiilor, spectacole de teatru pline de culoare și veselie, precum și alte activități distractive adaptate vârstei și preferințelor lor.

În plus, nu doar organizatorii de evenimente sunt implicați în această sărbătoare, ci și hotelierii de pe litoral s-au pregătit pentru a oferi experiențe de neuitat copiilor și familiilor lor în această perioadă specială. Astfel, atmosfera este pregătită să îi întâmpine pe cei care aleg să sărbătorească Ziua Copilului la malul mării.

„Am pregătit o ofertă ce vine cu gratuitate pentru copiii cu vârsta mai mică de 12 ani la cazare şi mic dejun. Voucher în valoare de 100 de lei pentru consumaţia la restaurantul hotelului, surprize dulci pentru copii, dar şi acces la microrezervaţia din Constanţa”, arată Elena Tiba, şef recepţie hotel.

Pentru a vă bucura de un weekend relaxant și plin de confort, sunt disponibile pachete speciale pentru un sejur de două nopți la un hotel de lux de patru stele. Aceste pachete includ cazare într-o cameră confortabilă și elegantă, mic dejun inclus în fiecare dimineață pentru a vă începe ziua în forță, și totul pornind de la doar 810 de lei.

„Avem şi programe artistice pentru cei mici. Îi aşteptăm cu surprize din partea casei. jocuri tematice, activităţi tocmai pentru ei”, a precizat Gabriela Petculescu, şef recepţie la un alt hotel de pe litoral.

Citește și: Meteo iunie 2024. ANM anunță cum va fi vremea în prima lună de vară

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult