- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

5 idei de cadouri până în 300 de lei pe care să le oferi de Paște unei femei

04 May, 10:31 • Fundeanu Madalina
5 idei de cadouri pentru femei, pe care le poți oferi de Paște. Iată cum poți să îți arăți aprecierea și să-ți surprinzi plăcut un membru al familiei, o prietenă, persoana iubită sau o colegă de la birou!
5 idei de cadouri până în 300 de lei pe care să le oferi de Paște unei femei

Paștele este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, prijelul perfect pentru a face un cadou frumos persoanei dragi și de a-i arăta cât de mult o prețuiești. Dacă vrei să faci un cadou unei femei speciale din viața ta, dar nu știi ce să-i oferi, iată o listă cu 5 idei de cadouri până în 300 de lei!

5 idei de cadouri pentru femei, pe care le poți oferi de Paște

  1. Bijuterii de argint

Cu o bijuterie frumoasă, niciodată nu poți da greș când vine vorba despre cadouri oferite unei femei. Fie că este vorba de cercei, inele, lănțișoare sau brățări, cei de la Eden Boutique au o gamă variată de produse din care puteți alege, la prețuri foarte accesibile! Puteți opta pentru o bijuterie care să aibă și simboluri asociate cu această sărbătoare, precum iepurașii sau flori de primăvară. Bijuteriile reprezintă un cadou elegant și au o semnificație aparte.

bijuterii femei, cadouri de Paște
bijuterii femei, cadouri de Paște
  1. Coșul cu bunătăți

Dacă vrei să mergi la sigur, poți alege să oferi un coș plin cu bunătăți de Paște, cum ar fi dulciuri, cozonac sau un vin de calitate. Ofertele sunt nelimitate, iar nu astfel de coș poate fi găsit și la prețuri de sub 100 de lei, cum sunt cele de pe site-ul cosuri-cadou.ro. Acest dar va fi, cu siguranță, primit cu bucurie de orice femeie.

coșuri cadou de Paște
coșuri cadou de Paște

Citește și: 6 idei de cadouri pe care le poți face în perioada 1-8 martie. Surprize inedite pentru femeile dragi din viața ta!

  1. Giftcard pentru produse de make-up sau skin-care

Un card cadou este o variantă la îndemâna oricui. Puteți seta suma de bani pe care vreți să o alocați pentru acest cadou, de exemplu, la Sephora, un giftcard digital poate fi încărcat cu orice sumă, pornind de la 50 de lei și poate fi trimis direct pe adresa de email a beneficiarului. În plus, îl puteți personaliza cu un mesaj, o imagine sau chiar un videoclip personal.

card cadou Sephora
card cadou Sephora
  1. Un parfum

O altă idee pentru un cadou reușit de Paște poate fi un parfum. Pe Notino puteți găsi numeroase variante sub 300 de lei, în ton cu preferințele femeii pe care vă doriți să o surprindeți.

parfumuri
parfumuri
  1. Flori sau aranjamente florale

Un buchet de flori este primit cu entuziasm de orice femeie, indiferent de ocazie. Este un cadou plin de semnificație, ideal pentru a vă arăta aprecierea față de cineva drag.

flori
flori

Vezi și: Românii și-au ales deja sejururile pentru 1 mai și Paște. Iată care au fost cele mai căutate zone