- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

6 idei de cadouri pe care le poți face în perioada 1-8 martie. Surprize inedite pentru femeile dragi din viața ta!

02 Mar, 09:05 • Fundeanu Madalina
Sunteți în căutare de cadouri pentru perioada 1-8 martie? Iată 6 idei perfecte prin care puteți surprinde femeile dragi din viața voastră, indiferent de vârstă sau preferințe!
6 idei de cadouri pe care le poți face în perioada 1-8 martie. Surprize inedite pentru femeile dragi din viața ta!

Primăvara își intră în drepturi și, odată cu ea, începe și goana după cadouri! Începutul lunii martie este perioada perfectă în care vă puteți arăta dragostea și aprecierea față de femeile dragi din viața voastră, fie că este vorba de mamă, soră, bunică, o prietenă apropiată sau o altă rudă pe care doriți să o surprindeți. Pe lângă tradiționalul mărțișor oferit de 1 Martie sau florile parfumate date în dar de Ziua Femeii, puteți opta și pentru alte mici atenții, care să le facă fericite. În acest articol veți descoperi 6 idei de cadouri, numai bune pentru doamne și domnișoare, indiferent de vârstă, preferințe sau bugetul pe care l-ați alocat.

Idei de cadouri pentru femei, de oferit în perioada 1-8 martie

1 – Set de îngrijire a pielii 

Pentru momente perfecte de răsfăț, învăluite în cele mai dulci miresme, setul de îngrijire de la Nala este alegerea ideală pentru orice femeie. Este împachetat într-o cutie elegantă și conține produse de cea mai bună calitate, printre acestea numărându-se un gel de duș, șerbet de corp, sare de baie efervescentă sau bombe de baie. Prețurile pornesc de la 60 de lei, existând o gamă largă de combinații și arome din care puteți alege. Desigur, aceste produse se pot achiziționa și separat.

cadorui parfumate de la Nala
cadorui parfumate de la Nala

2 – Parfumuri la prețuri avantajoase

Un parfum este un cadou cu care sigur nu poți da greș. De la mirosuri florale, citrice, orientale sau fresh, care aduc aminte de primăvară, pe Notino se pot găsi o mulțime de variante din care puteți alege cadoul, indiferent de preferințe. Prețurile sunt pentru toate buzunarele, începând de la 200 de lei. De asemenea, la achiziționare anumitor parfumuri, puteți beneficia și de livrare gratuită la domiciliu.

parfumuri pentru femei
parfumuri pentru femei

3 – Cadouri dulci de 8 Martie

Pentru iubitoarele de dulciuri, cele mai bune cadouri sunt cutiile elegante de ciocolată, cu sortimente variate. Cei de la bonbonshop.ro vin cu soluția! Cutia cadou cu mesaj special de 8 Martie conține mix-ul perfect: un borcan cu stafide în înveliș de iaurt, arahide în ciocolată cu lapte, o pungă cu migdale în înveliș de tiramisu, un cub cu migdale învelite în mentă și caramel sărat, o decorațiune gravată din lemn și o tabletă de ciocolată cu lapte, la prețul de 149 de lei. Un adevărat deliciu!

Citește și: Cât te costă un 8 Martie la Berăria H, Sala Palatului sau Hanul Hangiței. Petrecerile includ surprize de proporții anul acesta

cadouri dulci de 8 Martie
cadouri dulci de 8 Martie

4 – O inimă de flori

Dacă totuși vă doriți să vă rezumați la flori, dar nu vreți un buchet simplu care se va ofili într-o scurtă perioadă de timp, puteți alege o cutie de trandafiri confecționați din săpun, în formă de inimă, de la romagic.ro. Aceasta conține, de asemenea, o surpriză dulce, care va bucura orice femeie. Prețul unui astfel de cadou este de 76 de lei.

cutie de trandafiri și ciocolată
cutie de trandafiri și ciocolată

5 – Răsfăț pentru iubitoarele de beauty

Cadoul perfect pentru femeile pasionate de cosmetice, machiaj, parfumuri, skin care sau îngrijire a părului, este mai simplu de ales ca niciodată. Sephora pune la dispoziția clienților săi vouchere de diferite sume de bani, pe care doamnele și domnișoarele le pot folosi pentru a-și achiziționa produsele preferate direct din magazine. Cardurile cadou disponibile variază între 200 și 1.000 de lei.

card cadou Sephora
card cadou Sephora

6 – Cadouri personalizate

Puteți readuce la viață amintirile preferate cu YoloBook, prin albume unice de fotografii, în diverse modele, mărimi și forme. Se pot realiza online, direct pe site-ul lor, urmând doar câțiva pași, iar rezultatul este incredibil! Puteți opta pentru albume, rame foto, cutii de fotografii de dimensiuni reduse sau calendare. Prețurile pornesc de la 69 de lei.

cadouri personalizate YoloBook
cadouri personalizate YoloBook

Vezi și: Românii au cumpărat cu cardul flori de peste 4.1 milioane de lei cu ocazia Valentine’s Day, Dragobete, 1 şi 8 Martie