- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât te costă un 8 Martie la Berăria H, Sala Palatului sau Hanul Hangiței. Petrecerile includ surprize de proporții anul acesta

17 Feb, 14:06 • Fundeanu Madalina
Ziua Femeii vine cu surprize pentru toate doamnele și domnișoarele. Află cât te costă să petreci un 8 Martie în 2024 la cele mai cunoscute localuri din București!
Cât te costă un 8 Martie la Berăria H, Sala Palatului sau Hanul Hangiței. Petrecerile includ surprize de proporții anul acesta

Ne mai despart doar câteva zile de luna martie și, implicit, de o sărbătoare pe care toate femeile o așteaptă cu mare nerăbdare: Ziua Femeii. Marile localuri din Capitală se pregătesc cu petreceri și surprize de 8 Martie pentru toate gusturile și buzunarele. De la show-uri incendiare dedicate doamnelor și domnișoarelor sau concerte live, până la petreceri în stil pur românesc cu mâncare gustoasă și muzică tradițională, în București puteți descoperi o varietate de opțiuni din care să alegeți.

Petreceri de 8 Martie în București pentru toate femeile

Show-uri incendiare ale băieților de la Taboo Boys

În cazul în care vă doriți să petreceți ziua de 8 martie alături de grupul de prietene, Berăria H vă așteaptă cu două show-uri de striptease masculin alături de băieții de la Taboo Boys.

Primul show al dansatorilor de la Taboo Boys are loc începând cu ora 19:00. Puteți opta pentru bilete care includ acces și open bar pe toată durata evenimentului, prețurile pornesc de la 69 de lei și pot ajunge până la 149 de lei, în funcție de zona dorită. Există, de asemenea, bilete care includ doar accesul, fără open bar, iar acestea costă 39 sau 65 de lei.

Cel de-al doilea show marca Taboo Boys, care promite a fi mai intens și mai spectaculos, începe la ora 23:30. Toate biletele achiziționate pentru acest eveniment includ atât accesul, cât și open bar, iar prețurile sunt cuprinse între 79 – 179 de lei.

Citește și: Cât costă o cină romantică pentru 2 persoane în Sofia? Bulgarii se laudă cu prețuri mai mici decât în București

show incendiar de 8 martie
show incendiar de 8 Martie

„Pe 8 martie, de ZIUA TUTUROR FEMEILOR, Oraşul cu Chef de Viaţă va fi rezervat exclusiv doamnelor și domnișoarelor. V-am pregătit un show de striptease masculin cu Taboo Boys, aşa cum meritaţi de ziua voastră”, anunță organizatorii de la Berăria H.

Important de menționat este faptul că accesul bărbaților la cele două show-uri este strict interzis, astfel, pot participa doar femeile de peste 18 ani.

Concert de neratat la Sala Palatului

Pe 8 martie 2024, Florin Ristei vă așteaptă cu un super concert „ONE”, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Dacă doriți să vă bucurați de muzică bună și atmosferă pe măsură într-un decor inedit, aceasta poate fi cea mai bună alegere.

Concert Florin Ristei
Concert Florin Ristei

„ONE este povestea celui care vede frumusețea nevăzută și o aduce în ochii tuturor, pentru ca toți să ne bucurăm de acest dar! Pentru prima dată într-o experiență care îți va da simțurile peste cap. Nu este despre mine, ci despre voi toți!”, este descrierea evenimentului.

Prețurile acestui concert pornesc de la 90 de lei și pot ajunge până la 200 de lei, depinzând de zona dorită.

Cină alături de persoana iubită, în stil românesc, la Hanul Hangiței

Hanul Hangiței

, un restaurant cu specific tradițional românesc, își întâmpină clienții cu preparate tradiționale „într-un ambient autentic”. Organizatorii v-au pregătit un program spectaculos cu muzică românească și mâncare delicioasă.

Crama Hanul Hangiței
Crama Hanul Hangiței

Meniul include preparate românești precum pastramă, saramură de pește, tochitură sau platouri tradiționale, dar și aperitive apetisante, cum ar fi mousse din crema de brânză pe biscuite wassa, salată de icre de crap pe limetă, șuncă de curcan cu mascarpone și multe altele. Muzica de petrecere va fi asigurată de o formație live. Prețul pentru o persoană este de 199 de lei.

Vezi și: Cât plătesc bogații din România pentru reamenajarea apartamentelor de lux! Costurile se ridică și la prețul a 3 apartamente de două camere din București