- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

A câștigat la loto 1,35 miliarde de dolari și a fost dat în judecată de propria familie. Motivul de care este acuzat

15 May, 20:57 • stefan.vlad
A câștigat la loto 1,35 miliarde de dolari și a fost dat în judecată de propria familie. Câștigătorul unui jackpot Mega Millions a fost acuzat într-un proces că a mințit și nu a respectat promisiunea că își va împărți banii cu familia sa.
A câștigat la loto 1,35 miliarde de dolari și a fost dat în judecată de propria familie. Motivul de care este acuzat

A câștigat la loto 1,35 miliarde de dolari și a fost dat în judecată de propria familie. Suma a fost una dintre cele mai mari din istoria SUA. Cu toate acestea, identitatea câștigătorului, care a cumpărat biletul în Lebanon, Maine, rămâne anonimă, deoarece a folosit o firmă pentru a-și colecta suma forfetară de aproximativ 500 de milioane de dolari, după achitarea taxelor.

Citește și: S-a câștigat marele premiu de 1,3 miliarde de dolari la loto. Cine este norocosul

A câștigat la loto 1,35 miliarde de dolari și a fost dat în judecată

Din noiembrie 2023, câștigătorul la loterie este prins într-un proces împotriva mamei fiicei sale, susținând că femeia, identificată în documentele judecătorești doar cu pseudonimul Sara Smith, a încălcat un acord de confidențialitate prin dezvăluirea naturii câștigurilor bărbatului celorlalți membri ai familie, înainte de anul 2032, când fiica lor împlinea 18 ani.

Sara Smith, la rândul ei, susține că intimatul câștigător la loterie, identificat ca John Doe în documentele judiciare, a fost de fapt cel care și-a dezvăluit câștigul istoric la loterie. Între timp, tatăl lui John Doe susține că fiul său a spus singur că a câștigat la loterie și a sugerat diferite moduri în care își va împărți banii.

„În februarie sau martie 2023, fiul meu a venit la mine acasă și ne-a informat pe mine și pe soția mea că a câștigat o sumă mare de bani la loteria de stat din Maine. Înțeleg că fiul meu a declarat că nu mi-a spus nimic despre banii lui „în afară de simplul fapt că am câștigat”. Nu este adevărat”, spune tatăl, conform documentelor judecătorești.

Cu toate acestea, el susține că fiul său a început să facă promisiuni despre cum își va împărți câștigul, inclusiv că-i va construi tatălui său un garaj cu mașini vechi de reparat, va cumpăra casa în care tatăl său l-a crescut, va înființa un fond fiduciar de 1 milion de dolari pentru tatăl său și, dacă este nevoie, va finanța cheltuielile medicale pentru el și mama vitregă.

Tatăl mai susține că fiul său a insistat că nu mai vorbește cu Sara Smith, ceea ce a dus la o ruptură între cei doi bărbați: „I-am spus… „Nu mai ești fiul pe care l-am cunoscut. -a supărat, numindu-mă „dictator” și „ticălos”. Nu am mai auzit de fiul meu de atunci și nu a făcut nimic din lucrurile pe care le-a promis”.

La rândul său, John Doe susține că Sara Smith încearcă să-i expună în mod public identitatea și l-ar fi acuzat în mod fals că a încercat să-și „răpească” fiica.

Am făcut greșeala de a-i spune tatălui meu că am câștigat la loterie fără ca el să semneze un acord de confidențialitate. Relația noastră s-a deteriorat rapid după aceea. Nu i-am spus ce fac cu banii mei, cum o să-mi ajut fiica sau alte fapte decât simplul fapt că am câștigat”, spune John Doe în documentele instanței, potrivit Independent.