- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

A crezut că a dat lovitura, dar a fost prins imediat! Încercarea eșuată a unui hoț român care a încercat să jefuiască un cuplu din Italia

03 Dec, 19:55 • Fundeanu Madalina
Un hoț român a încercat să dea o spargere ca în filme, convins fiind că se va îmboțăți peste noapte. Planurile i-au fost spublerate, însă, după ce un obiect furat ce avea GPS l-a dat imediat de gol.
A crezut că a dat lovitura, dar a fost prins imediat! Încercarea eșuată a unui hoț român care a încercat să jefuiască un cuplu din Italia

Un hoț român fost prins cu o mulțime de lucruri de valoare furate din casa unui cuplu din Italia! A crezut că va da lovitura vieții lui și se va îmbogăți peste noapte dacă sparge locuința unei familii. Însă, un obiect l-a dat de gol imediat, povestesc cei de la Cancan.ro.

Un hoț român a fost prins „cu mâța-n sac”!

Un tânăr de 26 de ani din România a crezut că are strategie bine pusă la punct și, în acest fel, va reuși să dea o spargere fără să fie prins. A încercat să se facă nevăzut, dar planul pe care l-a gândit nu a funcționat. Hoțul furase din casa cuplului italian 2.700 de euro în numerar, o cartelă reîncărcabilă, cheile a două autoturisme și patru ceasuri de lux, valoarea totală a acestora fiind de peste 20.000 de euro. De asemenea, se pare că românul nu este la prima infracțiune. Oamenii legii au găsit în posesia lui și bunuri ale altor persoane.

În data de 29 octombrie 2023, românul a intrat în casa unui cuplu din Italia și a furat 2.700 de euro în numerar, dar și mai multe bunuri a căror valoare depășește 20.000 de euro, precum o cartelă reîncărcabilă, cheile a două autoturisme și patru ceasuri de lux. Totuși, hoțul nu s-a bucurat prea mult timp de tot ce își însușise pe nedrept pentru că a fost dat de gol de un obiect. Mai exact una din perechile de chei pe care le-a luat a fost însoțită de un breloc echipat cu GPS.

hoț
hoț

Te-ar putea interesa și: Monede româneşti rare care se vând cu preţul unei maşini. Preţul a crescut de peste şase ori în ultimii doi ani

Astfel, cele două victime au reușit să afle rapid locația tânărului și au contactat imediat poliția. Potrivit surselor, hoțul se afla în centrul orașului Torino din Piemonte. Oamenii legii l-au prins într-o clădire, unde erau închiriate camere în regim hotelier. Românul nu era deloc începător! Agenții de la Comisariatul Central au descoperit și mai multe bunuri, precum cheile a trei autoturisme și carduri bancare pe numele altor persoane. Mai mult, acesta deținea și diverse obiecte folosite la spargeri.

Hoțul român nu se afla la prima abatele, având antecedente penale. Astfel că a fost imediat reținut pentru acuzațiile de furt și posesie de obiecte destinate spargerii de locuințe. Oamenii legii i-au aplicat măsura arestului preventiv. Cel mai probabil, va urma un proces în Italia, unde instanța va stabili o pedeapsă pentru el, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Record pentru Disney+! Platforma de streaming a câştigat 7 milioane de abonaţi de la sfârşitul lunii iunie și se bucură de laude: calitate și costuri reduse!