- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

A fost lansată palinca cu semnătura lui Helmut Duckadam! Băutura este produsă în cantități limitate și are o valoare colosală

01 Jul, 13:22 • Constantin Cristina
Palinca Helmut Duckadam a fost lansată de un cunoscut producător de băuturi alcoolice din Ardeal. Iată cât costă o sticlă.
A fost lansată palinca cu semnătura lui Helmut Duckadam! Băutura este produsă în cantități limitate și are o valoare colosală

Palinca botezată după numele fostului jucător, Duckadam și este produsă în cantități limitate. Fostul jucător a apărut în 1986 patru penalty-uri la Sevilla și a fost prezent la lansarea evenimentului, a precizat antena 3 CNN.

Lansarea sortimentului de palincă de caise a fost onorată, vineri, cu prezența și de alți foști mari jucători din echipa cu care Steaua București a cucerit, atunci, Cupa Campionilor Europeni în fața FC Sevilla: Ştefan Iovan, Adrian Bumbescu şi Tudorel Stoica.

Citește și: Noi sortimente pentru înghețată în Brașov: bere, pălincă sau vin. „Mi-a spus chiar astăzi un domn că el renunță la o bere pentru înghețată”

A fost lansată palinca cu semnătura lui Helmut Duckadam! Băutura este produsă în cantități limitate și are o valoare colosală

Băutura are pe etichetă semnătura lui Helmut Duckadam și a fost produsă în lot limitat. O sticlă de palincă de caisă comercializată costă 500 de lei sticla.

palinca Duckadam
palinca Duckadam

„Faptul că îmi asociez numele cu un brand premium mă bucură foarte mult și sunt mândru de acest lucru. Eu am fost toată viața mea pe principiul să beau puțin, dar bun. Faptul că mi-am pus numele pe această sticlă îmi dă o mare satisfacție. Și sunt convins că amatorii de băuturi fine vor alege, cu siguranță, palinca Duckadam.

Eu, unul, le recomand celor care vor cumpăra, să achiziționeze două sticle: una, să o guste, și una să o pună în colecție, pentru că peste 10 ani valoarea ei va fi cred că de 10 ori mai mare”, a declarat Helmut Duckadam într-o conferința de presă.

Silviu Zetea, proprietarul brandului, a declarat la rândul său: „Ceea ce ne uneşte pe noi şi pe domnul Duckadam este performanţa. În sport dânsul a făcut performanţă, la fel cum şi eu am făcut în domeniul meu, şi anume arta distilării, cum îmi place mie să spun. Sportul şi tradiţia se unesc acum, iar acest produs, pe lângă logouri, înglobează şi mult suflet din partea mea şi a domnului Duckadam. Performanţa dânsului de a apăra 4 penalty-uri la Sevilla nu a apărut peste noapte, a apărut în urma antrenamentelor pe un termen îndelungat.

La fel şi în cazul nostru, performanţa de a realiza o băutură vine după foarte multă muncă. Produsul este o palincă de caise pentru că, aşa cum spunea cineva, ardeleanul fără palincă este insuficient definit. Preţul, undeva în jur de 100 de euro, nu este unul exagerat, pentru că dacă stăm să ne gândim, numai autograful lui Helmut Duckadam valorează foarte mult. Pentru că acesta e un produs cu autograf”. 

Alte articole: Piața berii din România este în scădere. Asociația Berarii României: vânzările au fost reduse cu 5%